Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soto del Real, primer municipio en certificar energéticamente su alumbrado exterior con Aenor

Soto del Real, primer municipi a certificar energèticament el seu enllumenat exterior amb Aenor

07/03/2013

7 de març de 2013

L'Ajuntament de Soto del Real (Madrid) gestiona eficaçment el seu enllumenat exterior, tal com ho acredita el certificat ISO 50001 que li ha atorgat Aenor, l'Associació Espanyola de la Normalització i Certificació, a l'empresa Ferrovial Serveis, S.A. (Ferroser), encarregada de la gestió energètica global de les instal·lacions d'enllumenat exterior de l'Ajuntament de Soto del Real.

L'alcaldessa de Soto del Real, Encarnación Rivero, ha rebut el certificat de mans del director de Desenvolupament d'Aenor, José Luis Tejera, i del director de Qualitat, Medi ambient i Innovació de Ferroser, Sixto García, en un acte que va comptar amb la presència del director general d'Economia, Estadística i Innovació Tecnològica de la Comunitat de Madrid, Iñigo Gil-Casessis, i d'Ángel Sánchez de Vera, cap del Departament de Serveis de l'IDAE.

Foto de família del lliurament
Foto de família del lliurament.
Aquest reconeixement assegura que les instal·lacions d'enllumenat exterior de Soto del Real compten amb un sistema de gestió optimitzat per a l'ús correcte de l'energia, permetent la reducció del consum de la mateixa, els costos financers associats i consegüentment les emissions de gasos d'efecte hivernacle. Segons l'alcaldessa de Soto del Real, “amb aquest sistema de gestió el municipi tindrà un estalvi energètic del 80% en l'enllumenat exterior, convertint-se en el primer municipi d'Espanya a tenir un certificat energètic global segons la ISO 50001 d'Aenor de tot el seu enllumenat exterior.”

L'esforç realitzat en l'adequació de totes les instal·lacions de tot l'enllumenat exterior s'ha traduït en la recerca constant de l'excel·lència.

Els beneficis derivats de la implantació de la norma ISO 50001 que atorga Aenor s'emmarquen en tres àmbits generals: l'ambiental, l'econòmic i operatiu i el d'imatge, i es resumeixen de la següent forma:

- Estalvio d'energia a curt, mitjà i llarg termini

- Pren de consciència i control de la quantitat d'energia consumida

- Pren de consciència de les mesures d'estalvi energètic

- Reconeixement a la confiança i seguretat que atorga a la societat sobre la millora de l'eficiència energètica.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis