Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Metro de Madrid obtiene el certificado de Calidad ISO 9001 de Aenor

Metre de Madrid obté el certificat de Qualitat ISO 9001 d'Aenor

28/02/2013

28 de febrer de 2013

Metre de Madrid ha rebut el certificat del Sistema de Gestió de la Qualitat conforme a la norma ISO 9001, que concedeix l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor). D'aquesta forma, Metre de Madrid es converteix en el primer suburbà d'Espanya que aconsegueix el certificat IS0 9001 d'Aenor per a tota la xarxa. El viceconsejero de Transports, Infraestructures i Habitatge de la Comunitat de Madrid, Borja Carabante, ha rebut el reconeixement de mans del director general d'Aenor, Avelino Brito.
D'esq...
D'esq. a dcha: el director de Planificació Estratègica de Metre de Madrid, Tobías Zisik; el director d'Explotació Ferroviària, Carlos Quadrat; el conseller delegat de Metre de Madrid, Ignacio González Velayos; el director general d'Aenor; Avelino Brito, i el director d'Operació de Metre de Madrid, Fernando Rodríguez.
L'abast de la certificació inclou el disseny i aplicació de l'oferta de serveis de transport de Metre de Madrid (horaris de trens, obertura i tancament de vestíbuls, atenció i informació al viatger, reclamacions, intervenció i venda) tractament d'incidències que afecten a la circulació i infraestructures i supervisió de treballs relacionats amb la circulació. ISO 9001 és l'eina de gestió de la qualitat més estesa al món amb més d'un milió de certificats en 180 països. Aquest certificat acredita que l'organització compleix amb els requisits que estableix la Norma ISO 9001 i que ha implantat un Sistema de Gestió de Qualitat que aposta per la millora contínua.

Els seus avantatges són tres, fonamentalment: millora els processos i elimina els costos —inclosos els directament monetaris— de la ‘no qualitat’; aconsegueix una major implicació dels professionals en aconseguir el treball ben fet i de forma sostenible i, a més, comporta una major convicció en la transmissió del compromís amb la qualitat a tots els públics d'una organització.

Espanya és el quart país del món i segon d'Europa per nombre de certificats de Qualitat ISO 9001, amb més de 53.000 reconeixements, segons l'últim informe de l'Organització Internacional de Normalització (ISO).

Aquest certificat se sumeixi a altres obtinguts per Metre de Madrid, com el qual acredita que s'ha implantat un Sistema de Gestió Ambiental ISO 14001; el de de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball OHSAS 18001; projectes de R+D+i i els certificats de Marca N de Qualitat del Servei de Transport Públic de Passatgers conforme a la norma UNE-EN 13816.

En el sector del transport públic de passatgers, Aenor ha emès prop de 700 certificats que recolzen la competitivitat de les organitzacions i la millora de la qualitat del servei; per tipus, els més nombrosos són els més de 400 certificats segons la norma UNE-EN 13816; a continuació, se situen els més de 200 certificats del Sistema de Gestió de la Qualitat segons ISO 9001 i el gairebé centenar de reconeixements segons ISO 14001.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis