Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Leica empuja al Renault F1 Team a la pole
El Renault F1 Team, molt satisfet amb la MMC de Leica

Leica empeny el Renault F1 Team a la pole

01/06/2005

La prestigiosa escuderia Mild Seven Renault F1 Team ha declarat que un nou i revolucionari sistema de mesurament de precisió de Leica Geosystems ha jugat un paper essencial en el seu nou vehicle de competició R25.

Micky Nolan, director del túnel de vent de l'equip Renault de fórmula 1, afirma que en les proves finals es va utilitzar una màquina tridimensional (MMC) universal i mòbil de Leica Geosystems.

En paraules de Nolan, "en un entorn tan exigent com són les proves que es realitzen al túnel del vent per fórmula 1, aquest sistema proporciona a Renault F1 Team un instrument d'última generació que millora la seva eficàcia i precisió. Som conscients de la necessitat d'introduir constants millores, i la inversió inicial en el làser tracker de Leica reduirà nostres temps de posada en marxa en un 55%, cosa que incrementarà la nostra eficàcia i repetibilitat de precisió. "

Nolan afirma que l'equipament Leica emprat en les proves del túnel del vent - un Laser Tracker LTD 800, a més del ultralleuger palpador sense cable T-Probe i d'un T-Scan - ha permès realitzar mesures exactes en el mínim temps possible.

Imagen

Enorme estalvi de temps i costos

Nolan continua: "Gràcies a l'ús comú dels paquets de CAD i de les comparacions CAD en temps real, els nostres enginyers poden mesurar i verificar qualsevol peça del nostre model, en qualsevol posició geomètrica. El sistema de mesurament de Leica era l'únic del mercat que complia el criteri de cerca del Renault F1 Team. El làser tracker de Leica ens ofereix una única solució integrada. "

El Renault F1 Team va adquirir dos Laser Cercadors LTD 800, cadascun d'ells amb un T-Probe integrat i amb el programari MetrologXG for Leica. Un dels sistemes s'utilitza per posicionar el cotxe dins del túnel del vent. L'altre s'empra principalment per mesurar grans components i realitzar les Proves d'Legalitat en el vehicle acabat.

L'enginyer de vendes tècniques de Leica Steve Shickell, afirma: "Tots els equips de fórmula 1 tenen secrets de disseny que, si tot surt bé, fan que el cotxe sigui més ràpid que el dels seus competidors. Aquestes subtils diferències es proven al túnel del vent, d'aquí la necessitat del palpador T-Probe.

Utilitzant el sistema Leica per mesurar el primer vehicle R25, el Renault F1 Team pot mesurar qualsevol element del cotxe sense canviar de posició. I cada minut que s'estalvia l'equip instal el model és temps extra que guanya per desenvolupar el seu rendiment. "

El producte Leica

El palpador T-Probe i l'escàner T-Scan ofereixen una bona combinació de precisió, velocitat i flexibilitat per als entorns industrials més exigents.

El palpador ultralleuger, resistent a cops i insensible als canvis de temperatura, es pot utilitzar per realitzar mesures manuals ràpides d'objectes grans i petits, de fins a 30 metres de volum.

El T-Scan treballa en tot tipus de superfícies, pel que no és necessari la preparació de la superfície. Es pot utilitzar per a la digitalització ràpida i sense contacte de grans objectes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis