Geka Maquinaria, S.L.U. - Cisalles punxonadores

Geka Hydracrop 55/100

Cisalles punzonadoras: de 2 cilindres. Eficaç i pràctica per solucionar els treballs de punzonado, entallat i cort de llandes i perfils

Fotografia de Cisalles punzonadoras
Aquestes cisalles punzonadoras tenen 5 llocs de treball equipats, controlats per 2 cilindres hidràulics, amb possibilitat d'accionament simultani o independent. Geka ha concebut basant-se en el portacuchillas radial, un sistema patentat de fulla superior flotant que segueix un moviment rectilini en tot el seu curs, tallant angulars sense deformació ni pèrdua de material, superant així el problema de deformació que genera el sistema radial convencional. La gran estabilitat del portacuchillas monobloque, controlat en els seus dos extrems, permet el muntatge d'una llarga fulla superior, de geometria estudiada per a una òptima qualitat de cort. El sistema radial, permet mitjançant el seu efecte multiplicador de força, donar grans capacitats de tall d'òptima qualitat. Les màquines Hydracrop de Geka van equipades en la seva versió estàndard amb fulles per a rodó i quadrat. A més aquest lloc ha estat dissenyat tenint en compte el tall de perfils especials com O, I, Z, pel que es disposa d'un ampli estoc de fulles.

Entre les característiques del model 55/100 cal destacar el tall de llanda de 300 x 15 o 200 x 20; el tall d'angle amb fulla estàndard (sense deformació) que és de 120 x 120 x 10; el tall d'angle amb fulla opcional (petita deformació) que és de 130 x 130 x 13; i el tall de diàmetre o quadrat de 40 mm; a més d'una capacitat de punzonado amb diàmetre de 40 x 10 mm.