Geka Maquinaria, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Geka Maquinaria, S.L.U.
Pol. Zerradi, 1 - Apartado 163
20180 Oiartzun (Gipuzkoa) Espanya
☎:  +34‑943490034  
🖷:  +34‑943491237
w:  www.geka-group.es
Fabricant de cisalles punzonadoras, punzonadoras, posicionadores automàtics i línies automàtiques.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Geka Maquinaria, S.L.U.

GRUP GEKA ve fabricant cisalles punzonadoras per al treball d'angles, llandes i perfils per als sectors de la construcció d'estructures metàl·liques i torres per a esteses elèctriques, de telecomunicacions o fusteria metàl·lica, des de 1919. Pioners en el desenvolupament d'aquest tipus de màquines, seguim adaptant-les als nous temps i a les noves necessitats.

Des d'aquelles primeres cisalles punzonadoras de 1919 les coses han canviat molt. Les necessitats del mercat, les noves tecnologies o l'evolució en els mitjans de producció del metall, han fet que Grup GEKA hagi anat adaptant les seves màquines als nous temps. Així les primeres cisalles manuals van passar a ser accionades hidràulicament i aquestes tenen la seva nova versió en les línies automàtiques o CNC: Know-how GEKA amb les més modernes tecnologies de disseny i fabricació aplicades.

I tot això amb la garantia de qualitat GEKA, ja que totes les màquines GEKA es fabriquen a mesura. Cada nova màquina és un projecte que s'estudia individualment i la fabricació del qual es realitza sempre d'acord a les necessitats del client.