Microstep Spain, S.L. - Taules d'oxitall i tall per plasma

Microstep MG

Màquina de tall per plasma: per a un ús industrial intensiu

Fotografia de Màquina de tall per plasma

La màquina MG està construïda en format pòrtic i pensada per oxicorte o plasma. El concepte del sistema és modular, la qual cosa facilita l'expansió posterior o modernització. La màxima àrea de cort és 30.000 mm x 4.500 mm i de forma opcional la màquina pot equipar-se amb una estació de trepat amb capacitats de 30 mm d'espessor o un capçal de tall amb bisell. El capçal de tall amb bisell és una estació de treball a 5 eixos amb suport per a la torxa de tall i està dissenyat per a un tall en bisell totalment automàtic. El control d'altura del capçal de tall amb bisell és mitjançant el voltatge de l'arc. Està dissenyada per al tall de xapa d'acer fins a un espessor de 100 mm.

La màquina MG es caracteritza per un robust pòrtic soldat amb doble motorització i guiat, i està completament separada de la taula de tall o extracció de fums. Aquesta màquina empra com a carrils unes guies lineals d'altes prestacions de la signatura Mannesmann i garanteix la precisió durant un molt llarg període de temps. El pòrtic doblement motoritzat incorpora un sistema de sincronisme electrònic i controla contínuament la posició evitant el doblegat. Els moto reductors són lliures de folgança i incorporen pinyons pretesats. Tots els cables i alimentació de gasos que es mouen amb el pòrtic estan protegits mitjançant cadena portacable evitant els estiramientos i fregaments.

Així mateix, també poden equipar-se amb una estació de trepat incorporant un bescanviador d'eina automàtic conforme a la norma ISO 40. L'estació de trepat està equipada amb arpes de pressió que fixen el pòrtic i la xapa durant el procés de roscat. El sistema de mesura de la distància des de l'eina a la xapa està inclòs. El magatzem d'eines es troba en la part frontal de la taula de tall o en el pòrtic. Tots els cicles de trepat i roscat són prefixats des del sistema de control. El capçal de trepat disposa del seu propi motor de desplaçament transversal.

Pot ser lliurada amb un accessori per al tall tubs i altres peces cilíndriques. Depenent de la longitud de les peces escurçar la maquina inclou peces de suport situades al llarg del canal de cort. Al final del canal està situat un capçal rotatori motoritzat que està controlat contínuament pel CNC i que fa rotar els tubs durant el procés de tall molts suports diferents estan disponibles per subjectar els diferents tipus de tub.

La taula de cort és de robusta construcció i amb seccions d'extracció.

La taula de tall amb extracció seccional està dissenyada per mantenir un baix nivell de pol·lució en el treball.

• La seriï MG ha estat dissenyada per a un ús industrial intensiu i compleix amb alts requeriments de precisió, rendiment i facilitat d'ús.

• Alta qualitat de tall amb plasma d'alta definició i plasma convencional

• Velocitat de posicionament 35.000 mm/min.

• Interfície d'usuari totalment intuïtiu basat en CNC-PC, model MSNC-500 amb monitor TFT a color i pantalla tàctil

• Baixa pol·lució i bon control mediambiental a causa de la taula d'extracció de fums seccionada disponible

• Utilitat de manteniment remot integrada

• Avançat sistema de regulació d'altura automàtic per control de l'arc plasma

• Petites consoles manuals instal·lades en el pòrtic per controlar el posicionament i control de tecnologia.

Opcionalment les màquines MG poden ser equipades amb tall de tub, capçal de tall amb bisell, oxicorte marcat per injecció de tinta, etc.

MSNC-500 és un CNC basat en PC i és usat en temps real està equipat amb pantalla TFT tàctil teclat i ratolí i funciona sota un entorn gràfic Windows i incorpora:

• Procés de format DXF, (ESSI, ISO/DIN) i peces de la llibreria.

• Representació gràfica del procés de cort.

• Base de dades de paràmetres integrada.

• Operació de múltiples eines.

• Compensació de sagnia de cort.

• Sistema amb calculo automàtic d'acceleració i velocitat en les corbes per una optima interpolació.

• Completa interconnexió a les xarxes de comunicació (Ethernet, ADSL etc.).

El diagnostico remot integrat possibilita comprovar a distància totes les funcions importants del sistema, totes les parts estan monitorizadas i controlades directament i es pot identificar el problema existent. Aquest procés redueix considerablement els temps de parada en maquina així com els costos de manteniment i facilita l'aprenentatge dels operadors.

Característiques tècniques:

- Màquina per a tall per plasma

- Longitud de taula: 3.000 mm a 30.000 mm

- Amplària de taula: 1.500 mm a 4.500 mm

- Velocitat màxima: 35.000 mm/min

- Motorització: doble moto reductor en x amb pinyons pretesats

- Espessor de cort: 1 mm a 100 mm

- Control d'altura: basat en control d'arc

- CNC: MSNC-500