Microstep Spain, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Microstep Spain, S.L.
Tecnologia, 2, Nave 6 - Pol. Ind. Can Ricard
08780 Pallejà (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑689808180   +34‑931593168  
🖷:  +34‑936633523
w:  www.microstep.es
Fabricació i manteniment de màquines de tall per làser i plasma

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Microstep Spain, S.L.

Microstep Spain s.l. és una empresa amb un jove cor però amb l'experiència de més de 35 anys en el sector metal·lúrgic on un gran nombre de clients avalen la nostra trajectòria.
Amb més de 400 màquines al mercat de parla hispana Microstep Spain és avui dia una de les principals signatures quant a tall tèrmic disposant al nostre catàleg i el que és mes important entre els nostres clients de màquines amb tecnologia per oxicorte, cort per plasma d'alta definició, doll d'aigua, cort per làser, cort de tubs, etc.
Micostep spain desenvolupa els seus propis productes des dels anys 70 i ha sabut adaptar-se a les noves tecnologies desenvolupant nous productes any rere any i dir amb satisfacció que avui en dia encara compta amb alguna d'aquestes primeres màquines fabricades en funcionament.
Microstep spain compta amb una oficina central a Barcelona i amb servei tecnico i comercial a Sevilla, La Corunya i Madrid.