Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Policarbonato para amueblar
Aquest material plàstic ofereix grans avantatges en la fabricació de cadires, taules, llums de sostre i llums de peu

Policarbonat per moblar

Redacció Interempreses28/09/2009

28 setembre 2009

Avui dia el material plàstic s'utilitza cada vegada més en la fabricació de mobles. Fins fa poc temps, aquests components es fabricaven només amb materials denominats tradicionals i sovint considerats més nobles, com la fusta i el vidre.

La creixent aplicació i l'èxit del plàstic en mobles per a la llar i l'oficina es deu, segurament, a la facilitat d'elaboració, a una reducció en els costos respecte a altres materials, ia la possibilitat d'obtenir formes i colors pràcticament il limitats.

Amb l'ús del plàstic és força simple realitzar diferents productes com cadires, taules, llums de sostre i llums de peu de variats dissenys
L'èxit del plàstic en mobles per a la llar i l'oficina es deu, principalment...
L'èxit del plàstic en mobles per a la llar i l'oficina es deu, principalment, a la facilitat d'elaboració ia una reducció en els costos respecte a altres materials.

Gràcies al continu desenvolupament de nous materials i tècniques de transformació, és bastant simple realitzar diferents productes com cadires, taules, llums de sostre i llums de peu de variats dissenys, des del molt clàssic fins al més exclusiu i original, sense renunciar a robustesa, qualitat d'estructura i aspectes estètics del producte.

Mobles per a interior i els seus components

BMB SpA, empresa representada a Espanya per Maquinària Termo Plàstic , ha prestat una particular atenció a aquesta evolució, utilitzant noves tecnologies i processos destinats a la producció de mobles per a interior i els seus components. Un exemple concret està representat pels estudis sobre el policarbonat. A més, permet la realització de productes amb elevada tenacitat i, per la seva transparència, pot reemplaçar al vidre. Un exemple d'això és la seva utilització en la fabricació, encara que no tan sovint, d'aquells components estètics que en alguns casos es consideren objectes de decoració i elements arquitectònics més que mobles i, en altres, fins a obres d'art.

Per a la producció d'articles de decoració s'han desenvolupat eixos amb perfil especial, amb una relació longitud / diàmetre i de compressió calculada per utilitzar el policarbonat

Per a la producció d'aquests articles de decoració s'han desenvolupat eixos amb perfil especial, amb una relació longitud / diàmetre i de compressió calculada per a la utilització del policarbonat. Aquest requereix d'unes condicions especials per obtenir una perfecta plastificació i, per tant, un producte final sense imperfeccions i sense la degradació de la matèria primera.

BMB compta amb tecnologia i maquinària avançada per a la producció en plàstic de mobles per a interior i els seus components...
BMB compta amb tecnologia i maquinària avançada per a la producció en plàstic de mobles per a interior i els seus components.

Productes constituïts per dos materials o bicolors

La precisió d'injecció del material en el motlle és una altra exigència imprescindible per al procés. En aquest sentit, l'ocupació d'una servovàlvula, que treballa en circuit tancat per velocitat i pressió, garanteix el perfecte control d'aquesta fase del procés. Els articles de mobiliari tenen sovint un disseny particular i requereixen, per tant, moviments radials en el motlle i sovint llargues carreres d'obertura per a l'extracció de la peça. A causa d'això últim, és molt important el tipus de tancament de les màquines injectores BMB de genolleres amb bieles que s'obren cap a l'exterior. Aquesta solució s'aprofita particularment en la realització de productes molt profunds com, per exemple, cadires altes o taules.

La tecnologia de la taula rotativa i l'ús de grups d'injecció addicionals s'adeqüen a aquest sector per obtenir productes constituïts per dos materials o bé bicolors, sense necessitat de realitzar produccions separades i ulteriors muntatges.

Empreses o entitats relacionades

BMB, S.p.A.
Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis