Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinaria de Producción Europea, S.L. en la EMO 2007

Maquinària de Producció Europea, S.L. a la EMO 2007

26/11/2007
Maquinària de Producció Europea, SL participa en la present edició de Emo 2007 amb les seves representades Röders, Mecof, Sauter, Saporiti, SOMEX i LGB, de les quals presenta models de fresadores d'alta velocitat, rectificadores d'esferes per vàlvules, torretes i unitats de mecanitzat, entre d'altres màquines.

Fresadores d'alta velocitat

Les fresadores d'alta velocitat de la sèrie RFM de Röders són robustes, construïdes en fosa amb estructura de pont, per mecanitzar coure, grafit, alumini i acers fins a 60 HRC a les més altes exigències. Màquines preparades per a l'aplicació de l'alta velocitat en la fabricació de motlles i matrius. Carregador amb magatzem de 24 eines. Amb làser integrat per a la mesura de diàmetre i longitud d'eines. L'avanç de treball pot arribar a 30 m / min i la precisió és menor de 10 micres en totes les màquines. La velocitat de tall és de 30.000 i 42.000 rpm. Permeten la càrrega de la peça en vertical amb grua i accés a l'àrea de mecanitzat.

Per la seva banda, la fresadora d'alta velocitat RHP 800, equipada en tots els eixos amb motors lineals i guies hidroestàtica, compta amb nova tecnologia per a la fabricació de motlles, i presenta una capacitat eixos X, Y, Z de 800 mm x 750 mm x 500 mm. Amb l'aplicació de noves tecnologies s'aconsegueixen excel·lents qualitats superficials en combinació amb una millorada dinàmica de la màquina.

Fresadores amb motors lineals

Els models RXP300 i RXP500 són fresadores amb motors lineals en tots els eixos. El seu disseny compacte amb l'eix Z curt li permet una dinàmica i precisió molt alta. La màquina pot emprar per a la mecanització d'acer dur, coure, alumini i grafit.

Centres de fresat d'alta velocitat i elevada precisió

Mecof disposa de centres de fresat d'alta velocitat i elevada precisió, capaços de desbastar i acabar les peces en una sola estacada. És el cas del model Prima, en versions de 3 a 5 eixos, curses X, Y, Z de 1.400 mm x 1.650 mm x 800 mm i magatzem per 24-38 eines preferida, o el model Airone 165-220, amb quatre models de capçals de fresat i carreres X, Y, Z de 2.300 (4.000-6000 - 8000-10000) mm x 1.650 mm x 800 (1000) mm.

Torreta de disc amb accionament directe

Sauter compta amb una torreta de disc amb un nou sistema d'accionament directe d'eina, que assegura que el disc, el motor i els components de l'accionament formin un sistema completament estanc, protegit d'influències externes.

Gràcies al seu disseny curt i compacte, aquesta torreta pot ser fàcilment incorporada al disseny de qualsevol torn. Sense configuració de motor en forma d'u, sense corretges de transmissió, sense vibracions i pràcticament silenciosa. En en lloc d'una velocitat d'eina de 4000 rpm (torreta talla 20), es pot obtenir una velocitat correcta a disposició amb la torreta de disc amb accionament directe d'eina (10 kW de sortida) aconseguint 10.000 rpm amb el mínim soroll. La solució ideal per a la mecanització de materials amb altes velocitats de tall.

Imagen

Rectificadores d'esferes per vàlvules

Saporiti està especialitzada en la fabricació de rectificadores d'esferes per a vàlvules.

Hi ha dues versions: una per a vàlvules de diàmetre fins a 500 mm i una altra per vàlvules fins a 1000 mm. Aquestes màquines tenen una estructura robusta i les guies de rodets emprades garanteixen un mecanitzat molt uniforme i sense vibracions, en els eixos s'apliquen motors d'elevada potència. El CNC controla 3 eixos lineals i 2 giratoris. Es pot realitzar un eix auxiliar per al tornejat.

Torretes regirar i porta eines fixos i motoritzats

Sauter presenta una àmplia gamma de torretes revòlver: quadrades, hexagonals, de disc tant electromecàniques, com hidràuliques i de servomotor, amb o sense motorització d'eines. A més, compta amb torretes revòlver per a màquines transfer i especials. Aquesta marca ofereix servei tècnic per a tota Espanya i Portugal i venda de porta eines i accessoris.

La sèrie 170 de Sauter inclou models de torreta revòlver de corona, amb arrencada d'encenalls d'alt rendiment per a màquines transfer i rotatives. Es tracta de torretes que funcionen amb accionament per servomotor de corrent altern i hidràulic. L'empresa compta també amb portaherramientas fixos i motoritzats, desenvolupats específicament per torretes Sauter.

Sauter desenvolupa també la tecnologia Eix B. El mecanitzat complet amb una sola eina incrementa la precisió i redueix els temps no productius. Eix eix B, juntament amb l'eix Y i el magatzem d'eines. Facilita un augment de la productivitat gràcies a les altes prestacions en el tornejat i fresat de peces complexes. Propicia, a més, el fresat també durant la rotació. La taula giratòria eix B en combinació amb una torreta de disc no necessita cap magatzem d'eines.

Unitats de mecanitzat

Rectificadores de superfícies planes de pont per a grans dimensions

El model R16090, de LGB, és una rectificadora d'alta precisió i tecnologia en versió convencional i microprocessador, amb unes carreres de 1730 x 930 x 550 mm, i desplaçament vertical i transversal amb cargol de boles i nònius electrònic de 0,001 mm. De diamantat manual sobre capçal (diamant inclòs), presenta un plat electromagnètic EPL de 1500 x 700 mm. Hi ha disponible una gamma completa de dimensions.

foto

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis