Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Cumbre Industrial de Feria de Bilbao, más alta que nunca
Registrar rècord d'expositors, visitants i superfície

La Cimera Industrial de Fira de Bilbao, més alta que mai

Ibon Linazisoro30/01/2000
La Cimera Industrial'99 celebrada a la Fira Internacional de Bilbao des del passat dia 29 de setembre fins al 2 d'octubre, va suposar un triple rècord, segons afirmen els seus organitzadors, en els resultats de creixement: nombre d'expositors, metres quadrats d'exposició i visitants van augmentar respecte a l'anterior edició.
La cimera industrial es compon de quatre certàmens: Sucontratación, Trasmet, Siderometalurgia i Soldadura. I, efectivament, tal com es diu en la introducció, en el conjunt d'elles els expositors es van incrementar en un 205 pel que fa a l'anterior edició, la superfície ocupada en un 30% i els visitants en un 55%. Tot això ha satisfet als participants fins al punt que fins i tot ja s'han reservat espais per a la propera edició del 2001.
Si ens centrem en els visitants, un total de 15.486, el 43% d'ells procedia de fora de la Comunitat Autònoma Basca i d'aquests la major part va anar a Bilbao des de la província de Barcelona, seguida de Madrid.
Pel que fa a els visitants estrangers, els procedents de França, Portugal, Itàlia, Alemanya i Romania van ser, per aquest ordre, els més nombrosos.
Una altra notícia rellevant generada a l'entorn de la fira va ser la presentació en la pròpia Fira de Bilbao del Directori Espanyol de Empreses de Subcontractació en suport informàtic, elaborat per les Cambres de Comerç d'Espanya i el seu Consell Superior, en col·laboració amb l'ICEX.
Així mateix, les Cambres de Comerç del País Basc van presentar el Catàleg de Empreses de Subcontractació Basques.

Productes a la Cimera Industrial

Tall per làser d'acers dèbilment aliats

Lasal 2003 és un oxigen d'elevada qualitat ($ 99'95%), especialment definit pel Centre de Recerca d'Air Liquide per al tall de làser d'acers al carboni dèbilment aliats. Lasal 2003 procedeix d'un centre de producció especialitzat i es transporta en estat líquid en camions cisterna especialment destinats a això, així com en ampolles o blocs d'ampolles. Aquest oxigen pot emmagatzemar en evaporadors estàndard i, de forma opcional, en evaporadors de tipus alta pressió. Lasal 2003 pot utilitzar-se en metalls nobles (acer inoxidable, etc) quan el criteri preponderant sigui una gran velocitat de tall.

Caretes de soldadura

Les caretes de soldadura amb tecnologia Surface Mode de Dacar Soldadura estan especialment dissenyades per a velocitats elevades. Els filtres electrònics per caretes de soldadura desenvolupats amb tecnologia Surface Mode s'enfosqueixen en 0,04 mil • lèsimes de segon. Les dimensions del filtre del model Translight Eco Plus són de 110 x 90 mm, amb una àrea de visió de 95x40 mm. Aquest model està disponible amb to clar DIN 4 i to fosc DIN 10, 11, 12 o 13. La detecció es realitza mitjançant els dos sensors òptics independents i porta a terme la regulació de la sensibilitat a l'arc amb potenciòmetre. La seva qualitat òptica és de 1.3.1 CE i la temperatura d'ocupació entre-5E i +55 I C. La careta està alimentada per dues piles alcalines mida AAAA @ amb assistència solar i autoapagada. A més, permet l'ús simultani de lents d'augment.

Micròmetres de precisió

Els nous micròmetres de precisió METRONIC compten amb un certificat unitari i serial per contactes de metall dur rectificats i lapeados. El seu disseny està especialment realitzat per a treball amb una sola mà. El bloqueig circumferencial permet la fixació forta del cargol micromètric sense risc de desplaçaments radials i axials d'aquest, evitant importants errors de mesurament. Els contactes de mesura són de i 05/06 mm (metall dur) i la lectura de 0,01 mm. La temperatura de treball pot oscil lar entre 5E i 50EC. Els nou micròmetres presenten una escala de lectura amb números de visió clara per evitar errors de interpretació i porten inclosos els patrons de calibratge.

Robot de soldadura

El control Reis RobotstarIIV de la signatura Reis Robotics compta amb 4 sortides analògiques, i una capacitat de memòria de 1600 posicions. Presenta, a més, interpolació lineal / circular / moviment PTP, programació lliure de moviments d'oscil lació, adaptació de programa automàtic APA i sistema de mesurament tolerant a errors. El control de la velocitat es fa en línia i permet la soldadura en diverses passades. Així mateix, inclou una funció Ahelp @ per al suport de l'operari. Opcionalment es poden incloure: sensor de contacte i sensor de arc, botonera de programació amb display gran joystick i floppy disck.

Robot per a aplicacions de soldadura a l'arc i manipulació

El robot Fanuc, model ARC Mate 100i, és un recent desenvolupament de robot industrial especialment dissenyat per a processos de soldadura a l'arc MIG, MAG, TIG i manipulació. Aquest robot permet un increment de velocitat d'un 50% en els eixos de la canell del robot. Ofereix, a més, un major volum d'àrea de treball, amb una trajectòria de 940 mm de carrera horitzontal tal. El disseny compacte del nou armari de control permet la seva integració posterior a la base de la unitat mecànica, simplificant la instal lació i integració dels components perifèrics de la cèl·lula completa. El carro d'alimentació de fil pot ser acoblat al braç J3, reduint la longitud del cable de la torxa i obtenint, així, una major fiabilitat d'inici de arc. El nou control de moviment coordinat simplifica la programació de voltadores amb eixos externs. A més, permet les funcions avançades de soldadura, com com el seguiment d'unió de soldadura tridimensional, absorció de toleràncies tridimensional i soldadura TIG.

Assegurament de la qualitat en soldadura a l'arc

Datamig, desenvolupat, comercialitzat i mantingut pel Centre Tecnològic Robotiker, és un sistema que registra, monitoritza i supervisa en temps real els paràmetres que influeixen en la qualitat de la soldadura MIG / MAG: tensió, intensitat, cabal / pressió de gas, velocitat del fil, etc. Aquest sistema recull les dades procedents dels sensors instal·lats a la màquina de soldadura i en el robot, els analitza en temps real i els emmagatzema a la base de dades per al anàlisi posterior. Així mateix, Datamig activa les alarmes en cas de fallades de procés. El sistema consta d'un software de supervisió que permet supervisar diverses cèl·lules de soldadura a la vegada, un mòdul d'adquisició de dades amb maquinari específic per al mostreig i tractament dels senyals dels sensors i per a la comunicació amb el robot a través de senyals digitals, així com d'un conjunt de sensors per a la mida de cada un dels paràmetres supervisats.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Fundación Robotiker (Tecnalia)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis