Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrotécnica inyecta novedades con Italtech y Boy

Centrotécnica injecta novetats amb Italtech i Boy

Redacció PU15/09/2004
Centrotécnica, com a representant de nombroses marques, estarà present en els estands de les seves diverses representades. En el camp de la injecció, destaquem aquí les novetats de Italtech i Boy.
Imagen
La signatura Italtech SPA de Brescia (Itàlia), un dels principals fabricants de maquinària d'injecció de gran tonatge adquirida recentment al grup Fiat pel grup italià Pegoraro, de Pàdova, el qual ha iniciat un rellançament de la marca amb nombrosos i interessants projectes es presentarà a la K 2004 de Düsseldorf amb la renovada sèrie KS.

Incorporant l'avançat sistema de tancament del tipus dos plats Italtech s'integra en aquesta última generació la més avançada tecnologia del sector, destinada a aconseguir majors prestacions i una més alta precisió en màquines que habitualment es subministren a sectors tan exigents com el de l'automoció.

L'esmentada sèrie KS i la sèrie MSK, que abasten des de les 800 fins les 8.000 t de força de tancament és de Italtech, que s'ha convertit en els últims anys en proveïdor dels principals transformadors de tot el món. L'arribada d'un nou propietari i el rellançament de la marca coincideix amb l'esmentada renovació de tota la gamma d'injectores que s'inicia amb la sèrie KS, que a Düsseldorf es presentarà amb el control Alfa juny basat en tecnologia Gefran i PC industrial, programari propi d'àmplies possibilitats de programació, facilitat de comunicació màquina - usuari i programa tutorial propi d'aprenentatge i ajuda. Servei en línia amb connexió a xarxa, actualització de paquets de programari i programes a mida per a processos especials.

En els propers mesos, i coincidint amb l'obertura de la nova planta productiva (14.000 m2) també situada a la ciutat italiana de Brescia, Italtech anunciarà la segona fase de renovació de la seva gamma d'injectora, centrada en models de petit i mitjà tonatge, abastant des de les 100 fins les 800 t de força de tancament, amb màquines completament noves, d'avançada tecnologia i altes prestacions.

Boy, atractives aplicacions

A la fira presentaran i s'exhibiran en demostració tretze màquines Boy ocupant una superfície total de 444 metres quadrats. Fidels al seu eslògan "Equipment for Winners" i presentant una atractiva mostra de l'àmplia gamma de màquines, Boy exposarà seis injectores al pavelló 13 estand A 43, i set màquines addicionals en estands pertanyents a empreses col·laboradores.

Sis importants aplicacions en l'estand de Boy

La Boy 90 A (900 kN de força de tancament) per produir preformes de PET. Amb una producció aproximada de 1.100 preformes per hora, Boy fa servir la mateixa unitat compacta i és capaç de produir petits lots de manera econòmica. La flexibilitat s'aconsegueix gràcies a cavitats de diverses geometries i mides (per ampolles PET amb un volum de fins a 2,5 litres) i un concepte de producció modular. A causa del baix cost per hora de la màquina i l'excel • lent relació cost / rendiment, aquesta unitat disposa d'una gran avantatge en comparació a les màquines més grans de la competència. Això resulta particularment rellevant quan la idea és produir lots petits i mitjans.
Imagen
A la Boy 55 A (550 kN de força de tancament) es produiran taps amb rosca per a la indústria de l'embalatge en un motlle de vuit cavitats. La Boy 55 A que es mostrarà a la fira anirà equipada amb una doble bomba de sistema hidràulic que permet moviments simultanis de l'expulsió i obertura del tancament (expulsió en el moment). Gràcies a l'ús d'un motor de cargol servoeléctrico es poden efectuar mesuraments al mateix temps.

Com a part d'una aliança d'empreses en què participen vuit empreses, es mostrarà un sistema de In-Mould Decoration (decoració en motlle) a la Boy 35 M VV (350 kN de força de tancament). Usant el mínim espai possible, aquesta unitat de producció compacta serà utilitzada per produir pel lícules impreses fines d'alta qualitat incrustades en PMMA.

Tot l'equip perifèric estarà instal lat dins del carenat de la màquina del Boy 35 VV.

En una Boy 55 A es fabricarà un contenidor amb el seu corresponent tapa en un motlle tàndem Simplex sense abeurador. Emprant el motlle en tàndem, s'incrementa la capacitat de producció en aproximadament un 50%. Per poder fer ús de la capacitat plena del motlle tàndem, la Boy 35 A anirà equipada amb un motor de cargol servoeléctrico.

Es demostrarà el processament lliure de problemes i econòmicament efectiu de silicona sòlida en una Boy 22 M (220 kN de força d'embridaje) equipada amb un dispositiu de farciment. Es fabricaran motlles per a galetes fent ús d'un motlle de dues cavitats amb canal fred sense abeurador. La facilitat de manipulació, a més del preu inferior del material de silicona sòlida són dos importants avantatges en comparació amb el processament de la silicona líquida de dos components.

Amb el que molt possiblement sigui "la injecció més petita a la K 2004", Boy demostrarà les seves capacitats en microinjecció. Es fabricaran rodetes dentades en miniatura amb un pes inferior a 0,001 grams a precisió en un motlle de dues cavitats a la Boy 12 A (129 kN de força d'embridaje). Especialment en aquest tipus d'aplicacions, l'única unitat de plastificació de 12 mm de diàmetre ofereix uns avantatges molt particulars a causa del temps de residència més curt del material i millor estabilitat tèrmica.

Les altres set màquines que realitzaran demostracions en les cabines d'empreses col·laboradores amb Boy completaran la presència de Boy a la fira. Els assistents podrà presenciar aplicacions amb peces de gran interès. Per exemple, en el pavelló 11 es mostrarà la Boy 90 M, en Cera Amb GmbH, estand número G. 06. Hi haurà una Boy 55 A al pavelló 10, Klöcker Robotsysteme GmbH, Stand J 63. En ICT-Fraunhofer Stand n º B74 al pavelló 16 trobarà pinces per a dues peces en un nou i atractiu disseny produït en una Boy 35 A. Quatre màquines de modelat per injecció Boy 22 es podran veure al pavelló 10 (estand número H60), pavelló 11 (estand número E22) i al pavelló 12 (estand n º A21 i n º E19.

A la K 2004, la diversitat de mètodes d'aplicació de les injectores i l'economia en la producció de peces d'alta precisió, es mostrarà de manera sorprenent. Personal comercial i tècnic de Centrotécnica, representant exclusiu de Boy i servei post venda autoritzat a Espanya, es desplaçaran a Düsseldorf, per atendre personalment a tots els industrials espanyols que visitin l'estand de Boy a la K 2004, informant-los de les novetats i assessorant detalladament a prop de l'última tecnologia del fabricant alemany, líder mundial en la fabricació de petites injectores d'alta qualitat.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis