Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Intermolde incrementa el número de visitantes un 14%
La propera edició de INTERMOLDE se celebrarà el 2006

INTERMOLDE incrementa el nombre de visitants un 14%

14/05/2004
El dotzè Saló del Motlle i Solucions Integrades del Plàstic, que es va celebrar en el marc de la Institució Firal Alacantina del 14 al 17 d'abril, va incloure en aquesta edició, com a gran novetat, el primer Saló de la Subcontractació Integral. Aquesta edició, ha aconseguit atraure un 14,7% més de públic que en la seva última edició celebrada el 2003. També el nombre d'expositors ha registrat un increment del 30%, estant presents fins a un centenar d'ells a la fira. A més, el certamen ha adquirit un caràcter biennal.
Imagen
La presentació del primer Saló de la Subcontractació Integral unida a l'extensa promoció que sobre el certamen s'ha realitzat tant a l'exterior com entre l'empresariat nacional, ha aconseguit un increment substancial pel que fa a visitants es refereix. La recentment clausurada edició de INTERMOLDE va ser inaugurada per Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana. Les jornades tècniques que s'han celebrat amb caràcter paral·lel al certamen també han tingut una bona acollida, superant fins i tot les expectatives de l'organització.

Com ja es va anunciar al seu dia, la fira ha adquirit caràcter biennal, de manera que, no serà fins al 2006 quan INTERMOLDE torni a obrir les seves portes a les instal·lacions de la Institució Firal Alacantina.

Gran acollida va tenir la novetat d'aquest saló, el primer Saló de la Subcontractació Integral, que va presentar una oferta integral del sector de la subcontractació, donant cabuda a empreses pertanyents a tot el procés productiu, des del disseny a la producció final i per a diferents mercats .

Intermolde'04 va comptar amb un centenar d'expositors i al voltant dels 4.000 metres quadrats d'exposició, el que va suposar un increment de més del 30 per cent en ambdós paràmetres respecte a les xifres aconseguides en l'edició anterior. Creixement, que encara té més valor si es té en compte que també l'edició celebrada el 2003 va tenir un increment del 30 per cent respecte a la del 2002.

Reuneix el sector metall-mecànic-plàstic

Perseguint aquest objectiu, INTERMOLDE celebrar de manera paral·lela a la fira una sèrie de jornades tècniques. Durant aquest cicle es van presentar novetats dels sectors de motlles i la transformació de plàstics més actuals. A més, aquesta activitat va ser una bona oportunitat per a la trobada entre empreses dedicades a la subcontractació de productes i / o serveis del sector metall - mecànic - plàstic, on van poder intercanviar coneixements sobre avenços tecnològics i realitzar contactes o reunions d'aquests sectors.

En matèria d'internacionalització del certamen, i amb el ferm objectiu de potenciar els contactes comercials i incrementar el volum de negoci respecte a l'edició anterior, l'organització va treballar conjuntament amb diferents institucions i organismes de promoció exterior com l'Institut Valencià de l'Exportació, Cambres de Comerç i Cambres de Comerç estrangeres a Espanya per oferir la possibilitat als expositors d'establir nous contactes amb empresaris de França, Alemanya, Polònia i Algèria mitjançant la visita d'aquests últims al certamen en condicions avantatjoses que propiciïn la plena satisfacció dels expositors i visitants .

Per la llarga experiència acumulada, en ser pioners en el sector i per haver arribat a ser el referent a Espanya, aquesta nova convocatòria d'INTERMOLDE suposa una etapa més en el procés de renovació i canvi iniciat, que consolida el certamen en el calendari davant el panorama canviant de l'activitat firal del sector.

Inauguració del certamen

El dotzè Saló del Motlle. Solucions Integrades del Plàstic, va ser inaugurat oficialment el dimecres 14 d'abril, per Francisco Camps Ortiz, President de la Generalitat Valenciana, en la Institució Firal Alacantina.

L'esdeveniment també va comptar amb la presència del Miguel Ignacio Peralta Viñes, Conseller d'Indústria, Comercial i Turisme; Modest Crespo Martínez, President del Comitè de direcció d'IFA; Joaquín Andrés Berenguer Ramírez, Vicepresident Executiu d'IFA; Alicia Ivorra Muñoz, Directora General d'IFA.

Novetats

La cita de INTERMOLDE va ser el marc de presentació de nous productes i de plataforma de llançament d'altres, que formen part de l'ampli portafoli dels expositors, que van mostrar els productes més punters per al sector del motlle.

Reconstrucció per Maquinària

Reconstrucció per Maquinària presentar en exclusiva les extrusores de la seva representada The Chen Hsong Group. La nova sèrie Jetmaster Sèrie C, amb un innovador plat circular i que permet estalvis de consum d'electricitat d'entre un 10 i un 40 per cent.

Luxber

Luxber sl Maquinària, constructor de maquinària per a plàstics, va estar present en INTERMOLDE presentant algunes sèries representatives del seu ampli portafoli: la sèrie Tecnopet 2000/3000 d'equips de bufat biorientat de preformes de PET per a la fabricació d'envasos des de 200 ml fins a 10 l en una, dues o tres cavitats. Són equips d'alta fiabilitat i baix manteniment, un estalvi d'energia del 50%, reutilització de l'aire bufat per a maniobra accionaments per servomotors, controlador electrònic de fàcil maneig, rebuig de preformes i envasos defectuosos i lliurament ordenat d'envasos. Destaquen la sèrie D, la sèrie SF.

A més, va mostrar les seves injectores de termoplàstics de Tecnomak, amb capacitats d'entre 100 i 300 t.

APM

La màquina d'injecció APM model Supermaster 150 TS presentada INTERMOLDE 2004 per Just in Time Plastics, SL; va sorprendre els assistents al certamen per la rapidesa i precisió mostrada; injectant en un motlle de 4 cavitats, gots en PS de 200 cc, amb un temps de cicle de tan sols 5 segons. Els gots de 0,7 mm de paret, s'injectaven en una unitat completament Standard de 150 tones de tancament, que gràcies a l'acumulador hidràulic sobre la injecció ia les particulars característiques d'aquestes màquines com són: els casquets de bronze grafit, autolubricats l' tancament, doble cilindre paral·lel del grup d'injecció, que alhora es llisca sobre guies prismàtiques, i l'avançat sistema de control CDC2000, s'aconsegueixen altíssimes prestacions, velocitat i estabilitat del procés, amb una constant repetitivitat de cicle. A part d'aquests elements, incorporats de sèrie en tota la gamma Supermaster d'APM, el distribuïdor a Espanya d'aquesta reconeguda marca, Just in Time Plastics; afegia una dotació d'accessoris entre els quals s'inclouen 2 noios hidràulics, vàlvula d'aire, interfície robot, alimentador de material i algun element més a escollir d'una llarga llista d'opcionals, per un preu especial i molt interessant, limitat a 10 unitats del model presentat en fira SM 150 TS.

Boge compressors

Boge Compressors Ibèrica, filial del reconegut fabricant alemany de compressors d'aire Boge KOMPRESSOR, i el seu distribuïdor oficial a la província d'Alacant Subministraments Intec, van exposar a la fira de Intermolde 2004, en un estand de més 80 metres quadrats, una escollida selecció de les seves principals productes:

Compressors de cargol amb regulador de freqüència: des 7,5-315 kw. Regulació del cabal des del 25 fins al 100%. El regulador de freqüència de Boge s'ajusta el cabal del compressor a la demanda d'aire mantenint la pressió de treball constant (1 bar més de compressió innecessària representa un 6-10% més de costos d'energia). L'adaptació del cabal del compressor a la necessitat puntual d'aire en cada moment és la manera de servei més eficient i econòmic. Ideal per a instal·lacions amb una demanda d'aire molt fluctuant, quan el dipòsit d'aire és petit, i quan hi ha puntes en la demanda. Els compressors amb regulació de freqüència són rendibles tant per a noves instal·lacions com per a instal·lacions ja existents.

Compressors de pistó alta pressió: fins a 40 bars de pressió, especialment concebuts per al seu ús en aplicacions de PET, emmotllament i premses.

Compressors de cargol eficients: de 15 a 45 kw. Fins a 13 bars de pressió. Sobre l'experiència dels seus prestigiosos compressors de cargol, premiats a la Fira Internacional de Hannover, Boge ha llançat la seva nova sèrie de compressors de cargol amb cabals superiors al 10% i menor consum energètic. Com en altres models, amb múltiples configuracions: sobre tambor, amb assecador incorporat, insonoritzat.

Amb sistema de control per microprocessador ARS: amb pantalla digital. Missatges clars de manteniment i possibles avaries. De fàcil maneig. Estalvis significatius d'energia gràcies a la selecció automàtica de la manera de funcionament del compressor més eficient.

Assecadors frigorífics: d'Expansió directa. Gamma completa de 200 l / min fins a 80 m3/min. Amb punt de rosada a pressió de 3 ° C i sistema economitzador d'energia. Sòlids i fiables.

Boge KOMPRESSOR, fabricant alemany amb 97 anys d'existència, dissenya, desenvolupa, instal i manté sistemes d'abastament d'aire comprimit per a clients en tots els sectors de la indústria. La seva completa gamma de productes comprèn: compressors de cargol, pistó, exempts d'oli, alta pressió, turbocompressors i equips de tractament (assecadors, filtres, dipòsits).

Judo

Del seu ampli catàleg de productes, Judo va portar a la fira quatre solucions per a sistemes de canal calent. Els Sistemes Modu proporcionen una solució integral en el termini més curt i elimina tots els problemes relacionats amb el cablejat i assemblatge del sistema, per la qual cosa es redueixen els temps de fanircación del motlle.

El sistema semi- Modu, format pel sistema Modu, filtres, càmera, placa basi, placa d'allotjament, placa de suport i sistema de cablejat, apropiat per a motlles de grans dimensions com parachoques, panells d'instruments, contenidors, etc.

El sistema ez-Modu, una simplificació del sistema Modu, està ormado per la càmera, filtres, mini-placa de suport i el sistema de conexionado. D'altra banda, en Intermolde Judo també va donar a conèixer el Sistema ressò-Modu, que assembla només les parts essencials del sistema de canal calent, format pels filtres, càmeres, sistemes de conexionado; és molt senzill d'assemblar al motlle. És efectiu i econòmic per a motlles de gran grandària, com poden ser parachoques, panell d'instruments...

Imagen

Coproin

La signatura Coproin, igual que va fer tres setmanes després a la fira Protodesign, va presentar l'últim en prototips metàl·lics en aliatges lleugers. Va destacar, entre altres, la microfusió, també anomenada "fosa a la cera perduda" o "investment càsting", un procés de fosa amb notables característiques diferencials enfront d'altres tècniques de fosa.

En la realització de prototips mitjançant microfusió, Coproin part del model 3D de la peça final i passant per la seva reproducció en cera, estereolitografia (QuickCast) o sinteritzat selectiu per làser (CastForm), arriba a la realització per fosa del component final, amb terminis de lliurament curts i peces amb característiques mecàniques iguals a un component metàl·lic de fosa.

A més, aquesta empresa introdueix una ràpida i innovadora solució en la fabricació de motlles, ja que és el proveïdor de FDT (Fast Delivery Tooling), una tecnologia de LG Electronics, Inc Partint d'informació en 3D, la tecnologia FDT permet la fabricació de motlles de precisió per a la injecció de termoplàstics amb terminis molt reduïts, 7-10 dies per a un motlle capaç de produir milers de peces en material final, així com terminis de 21-28 dies per a conjunts de fins a 30 motlles.

Actronic

Actronic va mostrar la gamma de reguladors multizona Sèrie M de sise, desenvolupada per a les aplicacions en les que és necessari un nombre elevat de zones a controlar. La combinació de mòduls de potència 16 Ampers i 5 Ampers permet un nombre il limitat d'aplicacions, des de l'automòbil i peces tècniques, l'embalatge, cosmètica i les aplicacions farmacèutica. També de sise es va donar a conèixer un sistema de control d'injecció seqüencial.

L'estand de Actronic va mostrar la gamma de màquines de 100 a 2.200 tones estudiades per adaptar-se a la tecnologia multi injecció. També és un sistema de comandament Dixit específic que integra totes les funcions de màquina.

La família GM, de 430 a 1.000 tones que permeten produir al menys cost amb un alt nivell de precisió facilitant els canvis de producció o de cadència.

INTERMOLDE va ser plataforma de llançament de Vulcan de 1300 a 2500 tones, la tecnologia de dos plats, una proposta amb tecnologia de dos plats. Aquest concepte respon a les exigències d'eficàcia, fiabilitat, flexibilitat i rendibilitat de transformació.

La gamma Hercules de 820-320 tones està equipada amb el nou automatisme Dixit I que assoleix nivells tècnics molt alts. El tancament hidràulic respon a totes les necessitats dels transformadors que volen cada vegada més productivitat.

Protecnos

Protecnos va estar present en INTERMOLDE amb una àmplia gamma de màquines per a la injecció de termoplàstics, la sèrie PTN, la sèrie PTZ i la sèrie especial: des de màquines de 55 tones de força de tancament i 73 grams de pes màxim d'injecció, fins 3800 tones de força de tancament i 55 quilos de pes per peça injectada, passat per les de doble cargol que permeten la injecció seqüencial o simultània de materials de diferents colors.

Grup SF

El Grup SF, al qual pertanyen center plast i Sebastià Fustel, SL aprofitar la cita per presentar el seu nou catàleg 2004, del qual destaquen novetats com la línia de refrigeració:

refrigeració en paral·lel, refrigeració en espiral per una refrigeració més homogènia en noios de major diàmetre amb làmines estàndard des de 8 mm fins a 25 mm d'ample i longitud fins a 600 mm i el model amb sistema d'enclavament ràpid.

Empreses o entitats relacionades

Boge Compresores Ibérica, S.L.U.
Societat Valenciana Fira València, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis