Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventura Máquinas Forestales innova con la astilladora de tambor Castor
L'empresa gironina va exposar en Agritechnica una àmplia gamma de trituradores forestals i hidràuliques

Ventura Màquines Forestals innova amb l'astilladora de tambor Castor

Redacció Interempresas16/12/2011

2 de desembre de 2011

Ventura Màquines Forestals no va faltar a la cita amb Hannover, i va anar en Agritechnica on va presentar al gran públic per primera vegada la nova astilladora de tambor d'alta producció Castor 1320. La marca ha apostat per aquesta màquina davant l'augment en la demanda d'astilladoras amb accionament per motor diésel de 400 a 600 CV muntat sobre xassís i tirats per camió i tractor.
Amb l'astilladora sobri rodes Castor, dotada d'un motor Scania Diésel de 450 CV, una obertura de treball de 620x1.340 mm, un rotor de trituración de 890x1320mm, amb fulles o martells, i una tremuja d'admissió amb cinta metàl·lica de 3,7 metres, Ventura llança una màquina ideal per a la producció de xips (biomassa) i reducció de volum (reciclatge). Es tracta d'una màquina amb un alt rendiment per la trituración de tot tipus de residus forestals, arbres sencers, branques, etc., d'una forma ràpida, obtenint com resultat una estella de qualitat. A més, en ser una màquina polivalent, a causa que porta un rotor amb ganivets o martells de widea intercanviables, permet reciclar tot tipus de materials com a arrels, ceps, així com arbres i poda de jardineria en ciutats amb grans volums, alta productivitat i excel·lent acabat.
Astilladora de tambor Castor 1320, de Ventura Màquines Forestals
Astilladora de tambor Castor 1320, de Ventura Màquines Forestals.

L'astilladora Castor es pot lliurar amb l'equipament de xassís amb rodes i suspensió a 80 km/h amb ABS darrere d'un camió. També amb el sistema multi-lift o estàtic, accionament amb motor elèctric 250 kW 460/690V Siemensa, i en funció del treball a realitzar, proveït d'un motor de major potència. 


Ventura va portar a Agritechnica tota la seva artilleria pesada de trituradores forestals i hidràuliques
Ventura es va portar a Alemanya tota la seva gran artilleria de trituradores forestals i hidràuliques. Entre les primeres es troben: la trituradora forestal de martells rígids TFVJMF 200, amb punta de vidia per a tractors i troncs de fins a ø20 cm modelo; el model de martells rígids TFVMF 180, amb punta de vidia per a tractors i troncs de fins a ø30 cm; i el model TFVMFD 200, també de martells rígids, amb doble tracció i punta de vidia per a tractors i troncs de fins a ø30 cm.

Entre les trituradores hidràuliques, el fabricant gironí va presentar la trituradora hidràulica lleugera de martells o fulles per miniexcavadoras o minicargadoras, model TFVLIHM 125; la trituradora hidràulica de martells rígids, model TFVJH 150, amb punta de vidia per a excavadores; i la trituradora hidràulica de martells mòbils 360º per a excavadores, model TFVH 180.

Stand de Ventura Màquines Forestals en Agritechnica 2011
Stand de Ventura Màquines Forestals en Agritechnica 2011.
Ventura, també en Expobioenergía

Un any més, Ventura Màquines Forestals tampoc va faltar a la seva cita amb Expobioenergía, la 6ª edició de la Fira Tecnològica en Bioenergia celebrada el passat mes d'octubre a Valladolid, en la qual va presentar maquinària específica per a aquest sector. Alguns dels productes exposats a la capital val·lisoletana, a més de l'astilladora de tambor Castor, van ser les astilladoras de biomassa motor diésel Timberwolf i a tractor T.A.; l'astilladora de tambor MUS-MAX; processadora de llenya; la gamma de trituradores forestals i de rajadoras hidràuliques i el tractor x100 hidrostàtic d'eruga.

foto

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis