Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Boge asesora en la implementación de la ISO 50001

Boge assessora en la implementació de la ISO 50001

28/11/2011

28 de novembre de 2011

Boge Compressors porta molts anys involucrada en l'estalvi energètic i l'aprofitament de la calor produïda en el procés de generació d'aire comprimit.
Amb la nova norma ISO 50001 sobre sistemes de gestió de l'energia, la indústria mundial en general farà un pas més en la conscienciació per a un ús més eficaç.
Reduir costos, millorar l'eficiència energètica i aprofitar les oportunitats d'estalvi que es produeixen en els processos productius formen part de la filosofia empresarial de BOGE.
S'estima que fins a un 60% de les indústries poden millorar la seva eficiència energètica amb el consegüent estalvi econòmic i energètic.

ISO 50001, com a estàndard únic i harmonitzat persegueix segons l'Organització:

  • Ajudar a les organitzacions per a un millor ús dels seus actuals actius de consum d'energia.
  • La transparència i facilitar la comunicació sobre la gestió dels recursos energètics.
  • Promoure les pràctiques òptimes de gestió d'energia i reforçar les bones conductes de gestió.
  • Ajudar en les instal·lacions per avaluar i donar prioritat a l'aplicació de les noves tecnologies d'eficiència energètica.
  • Proporcionar un marc per promoure l'eficiència energètica al llarg de la cadena de subministrament.
  • Facilitar la millora de gestió de l'energia per als projectes de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.
  • Permetre la integració amb altres sistemes de gestió organizacional, com el medi ambient, la salut i la seguretat.
Imagen

Boge, mitjançant les seves ‘Auditories energètiques’ per a estalvi de costos de manteniment i consum energètic, pot contribuir com a assessor especialitzat a la implementació i seguiment de la ISO 50001, quant a la generació d'aire comprimit i l'aprofitament de la calor produïda en aquest procés de generació.

Mitjançant diferents eines i aplicacions informàtiques, Boge analitza les necessitats d'aire i determina els potencials estalvis energètics, aportant la solució més adequada per a cada empresa.

Amb ‘CPC’ (Compressor Plant Calculation) se simulen el funcionament i el cost energètic d'un sistema d'aire comprimit en funció de la demanda real (instal·lació ja existent) o d'una demanda benvolguda (instal·lació projectada), la qual cosa permet comparar entre si totes les alternatives possibles i triar la configuració òptima de compressors. ‘AIReport’ és una eina que mesura les demandes reals d'una instal·lació. I, finalment, ‘serfix’ s'utilitza per calcular i minimitzar els costos fixos de manteniment al llarg de la vida total de la instal·lació d'aire comprimit.

Empreses o entitats relacionades

Boge Compresores Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis