Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La firma japonesa Aoki, nueva representada de Centrotécnica en España

La signatura japonesa Aoki, nova representada de Centrotécnica a Espanya

15/09/2011

15 de setembre de 2011

La signatura japonesa Aoki Technical Laboratory, especialitzada en la fabricació de màquines integrals per a injecció estirat bufat de biorientado i motlles per a la producció d'envasos tècnics, ha aconseguit recentment un acord amb la signatura Centrotécnica - C.T. Servei S.A., que des d'agost de 2011 s'ha convertit en agent d'oficial i exclusiu per a Espanya.
Aoki produeix a Japó des de fa més de 35 anys una àmplia gamma de màquines per a injecció-bufat, que destaquen per la seva qualitat, precisió, estabilitat en els processos i fiabilitat. L'àmplia experiència i dedicació, investigació i desenvolupament així com el treball conjunt amb transformadors de tot el món per millorar tècnicament dia a dia, situa a Aoki com una marca preferencial en el sector.
Imagen
Ofereix l'exclusiva tecnologia del condicionament tèrmic directe. Una producció més estable de l'envàs reduint el material de desfet i amb continguts consums energètics que permet una producció de màxima qualitat amb el mínim cost. El sistema de modelo Direct Heatcon d'Aoki, que condiciona la preforma en la mateixa estació de modelo és essencial en diversos camps com la producció d'envasos d'alt valor afegit com són els de el sector de la cosmètica, però també per a ampolles per a envasos de la indústria alimentària per a oli o aigua.
Aquest acord entre Aiki i C.T. Servei, S.A. – Centrotécnica serveix a més per potenciar i millorar la cobertura de servei post venda, regulada des de la central europea d'Aoki a Alemanya, comptant amb diversos tècnics especialitzats, un d'ells, Jordi Branchadell situat a Espanya i que explicarà a partir de la data d'aquest acord amb el respatller de l'estructura de C.T. Servei, S.A. –Centrotécnica.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis