Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rösler adquiere la compañía Rutten, especialista en turbinas de granallado
Una de les últimes novetats de la firma ha estat el model Gamma-I

Rosler adquireix la companyia Rutten, especialista en turbines de granallat

Redacció Intererempresas08/04/2011

8 abril 2011

Després de la recent adquisició del renombrado especialista de turbines de granallatge Rutten, Rosler ofereix sistemes de granallatge d'alta potència encara més adaptats a les necessitats específiques dels clients.

Durant més de 20 anys, aquest especialista en el camp de turbines de llarga vida ha tingut sempre un enfocament altament innovador en el sector del granallat. El resultat ha estat una àmplia gamma de turbines, des de dissenys únics amb pales corbades a la revolucionària turbina Gamma-i que ha estat provada sota condicions de treball summament exigents. Nombroses patents (especialment per a les pales de doble cara de la Gamma-I) són la prova de les característiques d'alta tecnologia de les turbines.

Ara, amb aquesta adquisició, les turbines Rutten s'integraran completament a la gamma de productes Rosler i estaran disponibles per a una àmplia varietat d'usuaris. Durant els propers dotze mesos, les activitats de recerca i desenvolupament així com la producció de les turbines Rutten es transferiran gradualment a la central de Rosler a Untermerzbach (Alemanya).

El director general, Stephan Rosler, explica que "l'adquisició d'aquesta empresa és un altre pas en la nostra estratègia per a expandir la nostra quota de mercat en el sector del granallat i poder oferir als nostres clients la millor tecnologia i solucions més econòmiques".

Turbines Gamma-I amb dobles pales per al canvi de la direcció rotacional
Turbines Gamma-I amb dobles pales per al canvi de la direcció rotacional.

El disseny C, turbines de granallatge amb pales corbades

Un dels principals avantatges d'aquesta turbina és que pot projectar la granalla a velocitats màximes de 130 metres per segon. Aquesta velocitat és significantemente major que les velocitats de projecció de les turbines convencionals, amb el resultat d'un increment de l'energia de l'impacte del voltant del 70% i d'una millor cobertura, especialment en zones de difícil abast. Un altre tret característic de les turbines Rutten és que el patró de granallatge pot ser adaptat a les necessitats del client amb tres mides de patrons de granalla calibrats per tipus de turbina. Per exemple, per a aplicacions de shot peening es pot concentrar el patró de granallatge en una zona relativament petita. Per a la neteja de peces de fosa i altres operacions generals de neteja de granallatge, el patró de granallatge tindrà una mida normal, mentre que en el granallat de grans planxes d'acer és ideal una cobertura el més àmplia possible.

Les turbines Rutten són extremadament resistents al desgast a causa de la fabricació dels seus pales en aliatge d'alta resistència. A més, en comparació amb les turbines convencionals necessiten menys energia i en general es redueix el consum de granalla.

Canvi de la direcció de la rotació gràcies a les pales de doble cara

El desenvolupament més recent de Rutten és la turbina Gamma-I, el disseny ajuda a incrementar substancialment la zona de granallatge mitjançant el canvi, manual o automàtic, de la direcció rotacional de la turbina. A més la utilització de les dues cares de les pales ofereix un benefici addicional al client ha de tenir menys estoc de peces de recanvi al mateix temps que evita errors en l'intercanvi de les peces de desgast de les turbines.

Gràcies a l'ús d'aliatges d'alta resistència per als seus components principals, les turbines Rutten tenen una vida útil d'entre vuit i setze vegades més gran que les turbines convencionals. L'impulsor i el regulador també s'ofereixen en dues aliatges diferents. Per exemple, les zones de desgast crític del regulador (barres transversals) també estan construïdes en aliatge altament resistent.

Comparant directament amb la mateixa mida de turbina, velocitat i diàmetres, les turbines Gamma-I generen un 25% de més velocitat de projecció de la granalla. Aquesta major velocitat combinada amb unes millors característiques del cabal i sobretot un increment de l'energia d'impacte del 70%, millora significativament la qualitat i productivitat del procés.

Fàcil actualització de les granalladoras existents al mercat

Les turbines Rutten, equipades amb transmissió directa o indirecta, i amb pales corbades o doble pales, també estan disponibles per adaptar-se a les màquina de granallar existents al mercat.

Empreses o entitats relacionades

Rösler International GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis