Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventura Máquinas Forestales lucha por posicionarse fuertemente en el mercado italiano

Ventura Màquines forestals lluita per posicionar fortament en el mercat italià

22/12/2010

22 desembre 2010

La presència de l'empresa gironina Ventura Màquines Forestals en EIMA va ser argumentada amb l'objectiu de posicionar-se en un mercat altament competitiu com l'italià, on estan representades la gran majoria d'empreses agrícoles i forestals europees.

Ventura va presentar a Bolonya la 'Trituradora forestal Ventura Junior' de martell fix, equipada amb motor hidràulic, i preparada per adaptar a una minicarregadora o miniexcavadora giratòria de petit tonatge (8 t). Aquesta trituradora, de fàcil manteniment, és de construcció molt robusta per a poder suportar els esforços més intensos, disposa d'una presa de força autoalineante a la presa de força del tractor que permet una transmissió de potència més lineal al sentit de rotació, proteccions suficients per salvaguardar la seguretat de l'operador, i compta amb un rotor portamartillos molt robust, equilibrat amb màquines electròniques d'alta precisió.

Estand de Ventura Màquines Forestals en EIMA 2010
Estand de Ventura Màquines Forestals en EIMA 2010.
Ventura va portar també a Itàlia les seves trituradores TFV, amb martell mòbil i motor hidràulic de pistons, el que permet una gran potència. Es tracta de trituradores òptimes per excavadores de gran tonatge, podent triturar branques i troncs de diàmetre de fins a 280 mm. Per a tot tipus de boscos, restes de jardineria i de poda, amb un cabal requerit de 155-205 l / min.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis