Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a P4S - Partners for Steel: Cooperación de especialistas en sierras de corte, máquina-herramienta y granallado

P4S - Partners for Steel: Cooperació d'especialistes en serres de tall, màquina-eina i granallat

17/05/2010

17 maig 2010

Tres companyies punteres col·laboren juntes per a proveir el seu 'saber fer' combinat a fabricants i distribuïdors d'acer de tot el món.

Vernet Behringer, un innovador productor dedicat a la producció de línies per a la fabricació de l'acer, Behringer GmbH, un dels especialistes mundials en solucions de tall, i Rosler Oberflächentechnik GmbH, fabricant especialitzat en tecnologia d'acabat de superfície, inclòs línies de conservació, s'han aliat les seves competències per proveir instal·lacions clau en mà que combinen equipaments de tall, màquina-eina i granallat.

Amb presència a tot el món i uns 1.700 empleats compromesos en donar servei a través d'una extensa xarxa de sucursals i agències de vendes externes, cadascuna de les tres companyies produeix i distribueix a més la seva pròpia gamma de producte, com fins ara.

Imagen

La tecnologia de tall d'alta precisió, combinat amb l'alt rendiment de les línies de mecanitzat són competències de Behringer i Vernet Behringer. Mitjançant l'enllaç de sistemes de granallatge de Rosler, podem oferir línies completes clau en mà per optimitzar el flux de la producció, evitant els comuns problemes d'interferència que ocorren amb altres proveïdors.

Des de les primeres fases del projecte, el comú acostament tècnic assegura un òptim resultat en termes de rendiment, productivitat i qualitat, el que possibilita un ràpid retorn de la inversió. Els millors actors de la indústria de l'acer confien cada dia en el saber fer d'aquests especialistes.

Rosler, Behringer i Vernet Behringer participaran en diverses fires el 2010. Entre elles en aquesta BIEHM, on els visitants podran conèixer de primera mà les solucions d'aquesta 'unió' a l'estand C58-D57 del pavelló 1.

Empreses o entitats relacionades

Rösler International GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis