Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Italtech: probar antes de comprar

Italtech: provar abans de comprar

06/05/2010

6 maig 2010

Italtech compta amb una extensa gamma de models d'equips d'injecció
Italtech compta amb una extensa gamma de models d'equips d'injecció.

El fabricant d'injectores Italtech ofereix als compradors dels seus equips la possibilitat de realitzar proves dels motlles, així com una posada a punt dels sistemes productius sobre les màquines recentment adquirides abans de la seva ubicació definitiva a la planta del comprador.

Així mateix, qualsevol fabricant de motlles, sigui o no client, pot provar, posar a punt, optimitzar la producció i fins i tot realitzar pre-sèries sobre màquines Italtech d'última generació, en el centre tecnològic de la marca, àmpliament equipat per a adaptar cada prova als més diferents tipus de producció de cada específic sector, materials i requeriments de l'interessat.

Paral·lelament, com a agent oficial i servei postvenda autoritzat de Italtech per a tot Espanya, CT Servei - Centrotécnica té en rotació permanent diversos models de màquines de la signatura a les seves instal·lacions de Viladecans (Barcelona), on també es presten els mateixos serveis, sempre en col·laboració amb els tecnòlegs de Italtech.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis