Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventura Máquinas Forestales participa en Fima 2010 con una amplia muestra de su catálogo

Àmplia gamma de maquinària per al sector agrícola i forestal

Ventura Màquines Forestals participa en Fima 2010 amb una àmplia mostra del seu catàleg

Redacció Interempreses18/01/2010
Ventura Màquines Forestals, SL mostrarà en aquesta edició de la fira diverses línies de producte del seu vast catàleg de maquinària. Els visitants al seu estand podran conèixer de primera mà des del triturador TFVH o les fresadores de roca viva i asfalt FPR / FPRD fins a les trituradores de martell TFVMF i TFVMFD, la estelladora per tractor Wood-Terminator, la processadora de llenya Power 100, el tractor forestal hidràulic o les estelladora i trituradores professionals Timberwolf.

Una de les màquines que presenta a Fima 2010 és la trituradora model TFVH per màquines excavadores de gran tonatge. Poden triturar troncs de diàmetre fins a 280 mm. És ideal per a tot tipus de boscos, restes de jardineria i de poda.

Compta amb un xassís compacte i robust i xapa d'acer antidesgast. Aquest model consta d'un motor hidràulic de cabal variable de pistons, transmissió per corretges trapezoïdals dentades de tipus SPBX, rotor de martells flotants 360 º equilibrats electrònicament i martells forjats i tractats de gran duresa i durada. Tenen patins d'acer antidesgast amb regulació d'alçada.

Trituradora forestal per màquines excavadores de gran tonatge
Trituradora forestal per màquines excavadores de gran tonatge.

Trituradores de martell TFVMF i TFVMFD

La TFVMFD és una trituradora forestal de martells útil per a la neteja del sotabosc, l'obertura de senders forestals, la formació i manteniment de tallafocs i la trituració i aniquilació d'àrees incendiades per reforestació, així com per al sanejament de terreny no cultivat, el manteniment de línies elèctriques i telefòniques en grans àrees urbanes i per a la trituració de la poda de plantes dels parcs, entre altres aplicacions. Aquesta trituradora deixa sobre el terreny un material molt fi que es pot emprar com compost orgànic per a ús agrícola o de jardineria.

Deixa sobre el terreny un material molt fi que es pot emprar com compost orgànic per a ús agrícola o de jardineria
Deixa sobre el terreny un material molt fi que es pot emprar com compost orgànic per a ús agrícola o de jardineria.

Fresadora de roca viva i asfalt models FPR / FPRD

Aquesta màquina pot triturar pedres, roques, arbustos, entre altres, fins a 300 mm de profunditat. El tall es fa entre estaca i la contracuchilla és hidràulica i ajustable.

En el cas de roques i pedres fixes i per profunditat fins a 150 mm és indispensable marxes superlenta al tractor.

La fresadora curta pedres, roques, arbustos, etc
La fresadora curta pedres, roques, arbustos, etc.

Estelladora per tractor Wood-Terminator

Aquesta estelladora està concebuda per a la mitjana empresa amb tractors de 10 a 220 CV. Aquest model professional es caracteritza per la seva robustesa i rendiment, que fa d'ella una màquina d'alta producció. La seva superfície d'entrada (76 x 42) així com la seva baixa demanda de potència (a partir de 120 CV) permeten obtenir un òptim resultat amb un mínim requeriment de mitjans. La qualitat del estellat és perfecta gràcies a les fulles perfectament disposades en el rotor. Són intercanviables i estan molt ben situades respecte al tambor.

Es troba disponible en diverses versions: WT10 DLK, WT9 DLK XL, WT8 DLK XL i WT 7 DLK, WR 10 Z, WT 9 XL, WT 8 XL, WT 7Z i WT 7.

El model més petit és ideal per associacions o cooperatives amb tractors de 80 a 150 CV. És fàcil de manejar, sense massa fulles (8 unitats) per a un mínim manteniment.

La tecnologia del tambor permet una alta qualitat de l'estella i un treball molt suau, com a resultat de les seves fulles escalonades.

Estelladora de tambor Wood - Terminator 7
Estelladora de tambor Wood - Terminator 7.

Processadora de llenya Power 100

Eficient, productiva i fiable, aquesta processadora de llenya està dissenyada per a ús professional per al processat d'arbres grans. El model Power 100 ve equipat de sèrie amb una vàlvula automàtica d'alta velocitat per al cilindre de divisió. El seu motor d'alta velocitat proporciona més velocitat per als arbres petits i una força afegida per als arbres grans. El mètod'optimitzar i la vàlvula automàtica d'alta velocitat permeten una ràpida operació de divisió. Les corretges de transmissió de la Power 100 estan equipades amb un tensat automàtic. Mantenir les corretges amb la tensió correcta augmenta enormement la vida útil d'aquestes i de tota la transmissió. Els rodaments de boles lubrificats de per vida en totes les palanques permeten un maneig precís de la màquina, fiable i durador i uns intervals de servei més amplis.

Optimitzar la longitud del recorregut augmenta la velocitat de divisió, el mètod'optimitzar és un mètode patentat per optimitzar la longitud del recorregut de divisió, limitant el recorregut del cilindre d'acord amb la longitud del tronc a processar. El recorregut complet s'utilitza per processar troncs de 55 cm de llarg. Si la longitud del tronc són 30 cm, aleshores el recorregut del cilindre es redueix fins a gairebé la meitat, i la velocitat de divisió teòricament es duplica.

Tractor forestal hidràulic

Ventura Màquines dóna a conèixer els models FTX 90-L, FTX 100-L, FTX 140 i FTX 275 a Fima 2010. Són màquines extremadament versàtils construidsa per desbrossar i una varietat d'altres aplicacions, equipades amb un poderós circuit hidràulic. El FTX 140-L pot usar-se pels implements més populars del tipus destoconat, grapes forestals, trituradores forestals, processadors, etc ....

Compta amb una porta protectora estàndard, llum davant i del darrere. Permet una fàcil retirada de la pantalla de protecció, ben comunicat amb el motor, compta amb cadenes d'acer per duresa i durabilitat, amb un equip hidràulic posterior per cabestrant o grapa i contrapesos de fàcil desmuntatge.

Tractor forestal hidrostàtic model FTX 100-L
Tractor forestal hidrostàtic model FTX 100-L.

Estelladora i trituradores professionals Timberwolf

Ventura Màquines Forestals donarà a conèixer les estelladora de la firma britànica Timberwolf que proporcionen una mida d'estella uniforme juntament amb una gran varietat de motoritzacions de qualitat, per adaptar-se a diferents necessitats.

Dins de la gamma poden trobar estelladora hidràuliques remolcables, amb tracció eruga, estelladora alimentades per gravetat i trituradores.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis