Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aco participa en la emblemática obra Teatros del Canal de Madrid

Aco participa en l'emblemàtica obra Teatres del Canal de Madrid

23/11/2009

23 novembre 2009

Aco acaba d'equipar el nou Centre de les Arts Escèniques de la Comunitat de Madrid, obra de Juan Navarro Baldeweg. L'arquitecte ha dissenyat un edifici de tres peces ben diferenciades a nivell compositiu, formal i espacial, que allotgen un teatre principal, un teatre configurable i un centre coreogràfic.

Donada la singularitat del projecte, es feia necessari dotar-lo tant interior com exteriorment dels elements constructius més adequats per completar-lo. Pel que fa als sistemes de drenatge instal·lats a les zones d'entrada requerien ser d'una estètica minimalista i que no entorpissin la percepció visual del conjunt dels Teatres del Canal. Per aquest motiu, el model triat per la prescripció de l'obra ha estat el Brickslot de Aco. Aquest sistema està format per un canal de formigó polímer i una reixa ranurada que, un cop instal lat, queda ocult en el terreny quedant únicament visible la mínima ranura de la reixa, de només 10 mm. El canal és pràcticament inapreciable ja que l'alçada de la reixa permet posar el paviment directament a la vora d'aquesta i per sobre del cos del canal.

A més, tot i ser un sistema de drenatge molt discret, destaca per la seva alta eficàcia hidràulica, ja que absorbeix ràpidament l'aigua superficial, i per ser molt segur i invulnerable. Brickslot està indicat per a càrregues de fins a classe D (unes 40 tones) com són les zones d'accés a vies ràpides, carrers o zones d'aparcament. La reixeta està disponible tant en acer inoxidable com en galvanitzat i és compatible amb qualsevol dels canals de la gamma multidesagüe de Aco. Brickslot incorpora a més una unitat d'accés al sistema de drenatge que garanteix un manteniment fàcil i ràpid.

Vista general dels Teatres del Canal
Vista general dels Teatres del Canal.

Empreses o entitats relacionades

Aco Productos Polímeros, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis