Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones para una producción flexible y eficiente
El concepte de producció modular de la injectora Boy XS permet la seva adaptació a diversos requisits de producció

Solucions per a una producció flexible i eficient

Plàstics Universals18/11/2009

18 novembre 2009

Boy, fabricant de màquines d'injecció representat a Espanya per CT Servei-Centrotécnica , compta amb diverses solucions per a una producció més flexible i eficient, com la nova sèrie Boy XS o les màquines sèrie Boy I, equipades amb bombes amb servomotor.

Les màquines Boy XS són compactes i altament accessibles, fins i tot quan estan molt properes entre si. Dissenyades per a l'emmotllament per injecció de cavitat única totalment automàtica, ofereixen garantia de qualitat, un temps fora de servei reduït per fallada de motlle o màquina, menor o inexistent canvi del motlle, així com un temps de muntatge reduït. Aquest concepte de producció modular permet l'adaptació de l'equip a diversos requisits de producció.

El disseny de la injectora Boy XS (esquerra) estalvia costos de producció
El disseny de la injectora Boy XS (esquerra) estalvia costos de producció.
Amb la injectora Boy XS, les peces de cavitat única poden produir sense colades i sense sistema de càmera calenta

Un altre avantatge important és que les peces de cavitat única poden produir sense colades i sense sistema de càmera calenta. Amb això, s'aconsegueix una reducció de costos productius. A més, el procés sencer de producció, de pellet a producte acabat, pot produir-automàtica i eficientment en la mateixa màquina o la seva proximitat.

Color, assecat i transport

Amb aquestes màquines, l'automatització pot ser més eficaç pel que fa a costos ja que empra solucions compactes i funcionals que no requereixen un equipament automatitzat i perifèric complex. Per exemple, pot col·locar una unitat de transport i un assecador de material sota la porta de seguretat de manera que s'estalvia espai.

Sistema de cartutx LSR

Per al mesurament de silicones líquides de dos components un pistó de disseny senzill per als cartutxos LSR amb adaptador de fred. La unitat és conduïda per un cilindre pneumàtic i manejada per un control de màquina. Això significa que poden eliminar les costoses i voluminoses unitats de barreja de mesures.

Estand de Boy a Fakuma 2009
Estand de Boy a Fakuma 2009.

Emmotllament per micro injecció

En la passada edició de Fakuma 2009, on la firma va realitzar demostracions amb la seva injectora Boy XS, la producció de rodes dentades amb un pes de només 0,001 grams va demostrar que aquesta màquina és apropiada per a l'emmotllament per micro injecció. Una nova unitat de model, dissenyada per Boy, aspirava les peces d'un motlle de dues cavitats. Per aconseguir això, el manipulador introdueix el motlle des del lateral. Depenent de l'aplicació, el sistema també és apropiat per evacuar colades o inserir peces per sobremoldejats.

Gràcies a la disposició de les columnes, el manipulador pot accedir a les cavitats directament. D'altra banda, la unitat de control, completament integrada sota la porta de seguretat, pot instal·lar-se al plat fix o al plat mòbil.

Bomba servomotor

El model més gran de la signatura, la Boy 90 E, posa de manifest els avantatges de la bomba servomotor en fabricar brides de subjecció de cable a un motlle de 24 cavitats. Aquesta nova tecnologia supera el rendiment dels sistemes electromecànics pel que fa al consum d'energia, al dinamisme, precisió i silenci en el funcionament.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis