Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aco participa en la construcción de la Caja Mágica de Dominique Perrault

Aco participa en la construcció de la Caixa Màgica de Dominique Perrault

06/11/2009

6 novembre 2009

Aco, especialista en sistemes de drenatge, és present a l'emblemàtica obra 'Caixa Màgica' de Dominique Perrault. El projecte, que supera els 100.000 m2, contempla 19 pistes de tennis, sis d'entrenament i piscina coberta, entre altres. Tots els espais queden desplegats a través d'una sèrie de volums d'acer, alumini, formigó i vidre de diferent grandària que s'organitzen al voltant d'un extens llac artificial.

Un dels elements més singulars d'aquesta obra són les cobertes projectades per Perrault. Aquestes estan compostes d'un sistema de panells mòbils muntats sobre pistons hidràulics que es despleguen per tal de deixar entrar l'aire i el sol. Les tres cobertes poden configurar fins a 27 posicions diferents. Aquests moviments proporcionals a l'enorme estructura projecten ombres immenses sobretot el paisatge.

L'ús d'una malla metàl lica és l'encarregada d'embolicar la Caixa Màgica a manera de filtre, reflectint o matisant en funció de la llum del dia aportant d'aquesta manera un joc dinàmic de contrastos i de diàleg amb l'entorn.

Per a la zona d'aparcaments s'exigien requeriments hidràulics molt elevats i els sistemes S200 i S400 de Aco han estat la resposta a aquesta demanda. Els cossos d'aquests canals estan fabricats en formigó polímer, els bastidors estan integrats al mateix i les reixes, de fosa dúctil, s'uneixen al bastidor mitjançant quatre cargols tractats contra possibles efectes de corrosió. Els dos models emprats estan especialment dissenyats per resistir les càrregues més pesades, fins a la classe F900, així com constants freqüències de circulació de trànsit.

L'ús d'una malla metàl lica és l'encarregada d'embolicar la Caixa Màgica a manera de filtre
L'ús d'una malla metàl lica és l'encarregada d'embolicar la Caixa Màgica a manera de filtre.

Empreses o entitats relacionades

Aco Productos Polímeros, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis