Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Italtech vuelve con una gama renovada

Italtech torna amb una gamma renovada

Redacció PU15/04/2003

INJECCIÓ

Després d'algunes dubtes motivades per la possible compra d'Italtech per part del grup iatliano Sacmi, aquest fabricant d'injectores-representat a Espanya per Centrotécnica-ha apostat per renovar i ampliar la seva gamma, que abasta ara des de les 90 fins a les 9.900 tones de força de tancament.
Imagen
Italtech, un dels principals fabricants mundials de màquines d'Injecció de gran tonatge, representat a Espanya per Centrotécnica, afronta una nova etapa com a firma del grup Comau després dels rumors sorgits al mercat sobre la possible absorció de la marca per part del grup SACMI. El fet que el grup italià SACMI hagi negociat amb Comau la possible compra de Italtech, per convertir la seva gamma en un complement de les màquines d'injecció que posseeix, va sorgir com a resultat d'un primer acostament que finalment no va interessar a Italtech per la falta d'un projecte real en l'àmbit industrial. De tota manera, aquest fet va generar nombrosos comentaris al mercat que no han beneficiat a cap de les dues firmes. Italtech posseeix una cultura històrica pròpia d'empresa industrial amb un soci propietari d'alt nivell com és el grup Comau, una de les firmes d'enginyeria del món.

Per la seva banda, Italtech no només està ampliant la seva gamma de màquines, que abasta ara des de les 90 fins a les 9900 t de força de tancament, sinó que ha potenciat la seva capacitat en el desenvolupament de màquines per a aplicacions específiques, com la injecció multicomponent, injecció de materials especials i sobre teixits, insercions metàl liques o màquines amb diversos grups de tancament, motlles dobles i tecnologies particulars. S'ha potenciat la presència en tots els mercats amb una eficient xarxa comercial i de servei post venda, col·laboració directa amb clients i proveïdors per al desenvolupament de noves tècniques i una millora substancial en tots els àmbits de l'empresa.

Boy amplia la seva gamma

Una altra signatura, també representada per Centrotécnica, que ha ampliat la seva gamma és la signatura Dr Boy . Després de presentar l'any passat la seva renovada gamma de màquines, aquest fabricant alemany segueix proposant noves solucions per a rendibilitzar les necessitats del injectador de peces tècniques que requereixen una gran precisió. Amb un ajustat consum energètic, unes dimensions generals per sota de la mitjana del mercat, àmplies cotes de treball i la fiabilitat que sempre ha caracteritzat les màquines Boy, les últimes versions de les màquines amb tancament del tipus "2 plats" de 55 i 90 tones de força de tancament, s'han presentat com a alternativa a màquines habitualment grans, encara que aquestes produeixen més i consumeixen menys.

Infomòbil

La millor opció per a comprovar el rendiment dels nous de Boy és assistint a una demostració de funcionament que la marca alemanya ofereix a tots els transformadors, de forma fàcil, gràcies al Infomòbil. Es tracta d'un camió d'informació, perfectament equipat, que va fins a cada fàbrica i permet al seu personal veure una demostració de funcionament de forma ràpida i fàcil, sense haver de desplaçar o perdre temps. El Infomòbil de Boy incorpora una màquina d'última generació, amb el sistema de tancament de 2 plats i control Proca CT, amb un motlle de demostracions i tot l'equipament necessari per treballar en condicions habituals de producció.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis