Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sick Optic Electronic, S.A., en la Biemh 2008
Pavelló 6 • Stand H-29 / I-30

Sick Optic Electronic, S.A., a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

Sick Optic mostra en el seu estand alguns dels seus productes nous: la barrera fotoelèctrica de seguretat M4000, l'escàner làser de seguretat més petit del món S300 i el sistema de control de seguretat modular UE410 Flexi. A més, l'empresa informa al seu estand sobre la campanya SafetyPLUS, dedicada a transmetre la capacitat de l'empresa per oferir solucions globals en l'àmbit de la seguretat industrial.

Barrera fotoelèctrica de seguretat M4000

La família de barreres fotoelèctriques de seguretat M4000 de Sick Optic arriba a la categoria 4 de seguretat d'acord amb IEC 61496, i SIL 3 segons IEC 61508.

Les versions Advanced, Standard i Àrea són modulars, amb diferents opcions i ofereixen una gran varietat de nombre de la fas, distància entre ells i abast.

La sèrie M4000 reemplaça a la cortina multifeix de seguretat MSL. Es garanteixen solucions de seguretat més barates perquè els usuaris poden seleccionar exactament la combinació de funcions de M4000 adequades a cada aplicació.

La funció bàsica de tots els dispositius M4000 és protegir l'accés. La versió Advanced disposa d'un port RS-232 a través del qual és possible configurar la codificació de feixos, el rearmament automàtic o extern, la revisió extern de contactors i la Comunicació de les Dades de Seguretat (SDL) com a interfície per a busos de seguretat o integració en busos de camp, oferint als usuaris solucions de seguretat amb funcions clarament superiors.

Imagen

L'escàner làser de seguretat més petit del món S300

Durant el desenvolupament de l'escàner S300 s'ha utilitzat una nova tecnologia per reduir el seu volum, pes i consum elèctric. D'aquesta manera s'ha aconseguit reduir les seves dimensions fins a 105 x 102 x 152 mm 2, sent tan compacte que permet la seva instal·lació fins i tot en les màquines i vehicles més petits, o en llocs on l'espai està limitat per qualsevol altra raó. El cable de connexió disposa de terminals cargolables, opcionalment mitjançant premsaestopes a la part posterior o inferior de la carcassa. Aquestes característiques són avantatjoses per al seu ús en vehicles de transport petits i per mantenir els buits en les línies elèctriques àrees o suspeses (sistemes de cablejat mòbil suspès).

L'família S300 es compon de les sèries Estàndard, Avanç i Professional amb una, dos o quatre àrees de seguretat respectivament. Les dimensions dels camps d'avís (8 m de radi) i els camps alarma (2 m de radi) són communes a totes les versions. La resolució ajustable de 30 mm a 70 mm Permet instalar en posició horitzontal o vertical. A més, els tres són utilitzables en aplicacions estacionàries i mòbils.

Imagen

Sistema de control de seguretat modular UE410 Flexi

El UE410 Flexi és un sistema modular d'entrades, sortides, molt senzill, amb possibilitat de sortides per relés i comunicacions amb busos de camp. Aquest sistema combina els avantatges d'un control assegurança amb una configuració molt senzilla del mòdul.

Es tracta d'un sistema polivalent perquè suporta qualsevol tipus de sensors i contactes assegurances, intuïtiu per a la selecció dels sensors de seguretat; senzill en la simulació, configuració i documentació en PC, directe, en la configuració del mòdul mitjançant un simple tornavís; eficient : un sol mòdul actua com a dos dispositius de seguretat.

El sistema de control modular Flexi destaca per les següents característiques: 12 entrades segures i 4 entrades de control segures; 4 sortides segures (24 V DC, 2 A semiconductor); 10 sortides d'impuls. El dispositiu de commutació de seguretat UE410 Flexi és molt fàcil de configurar. El configurador instal lat en un PC indica i documenta el procés pas a pas, des de l'elecció dels sensors de seguretat mitjançant el sistema "seleccionar i arrossegar" i la selecció dels mòduls necessaris, fins a la visualització de les configuracions. Les diferents configuracions es seleccionen directament en el commutador giratori vermell del mòdul Flexi mitjançant un simple tornavís.

Imagen

SafetyPlus

La campanya SafetyPlus contínua en marxa el 2008. Aquesta està dedicada a transmetre la capacitat de l'empresa per oferir solucions globals en l'àmbit de la seguretat industrial.

Amb els avantatges que incorpora el concepte SafetyPLUS el client augmentarà la productivitat i la disponibilitat de les seves màquines i plantes gràcies a l'aplicació de quatre virtuts:

  • Un plus en competència: Des de les primeres consideracions de seguretat, passant pel concepte i la posada en pràctica, i fins a la posada en funcionament, els projectes de seguretat seran supervisats pel personal qualificat de Sick.
  • Un plus decisiu de possibilitats: Sick ofereix una cartera de seguretat versàtil i innovadora
  • Un plus diari d'eficiència: Actualment, la seguretat industrial no només dóna resposta a les necessitats de protecció de persones i màquines: la seva correcta aplicació també contribueix a l'optimització dels processos de producció.
  • Un plus evident d'independència: Sick ofereix conceptes de seguretat industrial que s'integren perfectament en la seva planificació individual, el que proporciona gran marge de maniobra.

Les seves potents controladors constitueixen un bon exemple: no només garanteixen la seva interconnexió amb sensors de seguretat existents, sinó que també són compatibles amb tots els entorns de bus habituals.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis