Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventura Máquinas Forestales valora positivamente su presencia en Eima 2008
L'empresa establerta a Aiguaviva (Girona) va aprofitar per presentar el seu trituradora autoalimentada TAV amb tub expulsor

Ventura Màquines Forestals valora positivament la seva presència en EIMA 2008

Redacció Interempreses03/12/2008

3 desembre 2008

En 48 metres quadrats de superfície, Ventura Màquines Forestals presentar en EIMA seu ampli catàleg de productes i el nou tub expulsor de la seva trituradora autoalimentada TAV 180. Segons la pròpia empresa les sensacions han estat molt positives, i en els propers mesos es podran analitzar els resultats finals de la seva participació.

El gairebé mig centenar de metres quadrats d'espai per exposició que Ventura Màquines Forestals tenia a la fira EIMA de Bolonya es van quedar petits per mostrar el gran nombre de maquinària amb què l'empresa va anar a terres italianes.

En el camp de les trituradores, a part de les trituradores forestals de martell i de la trituradora semiforestal, Ventura Màquines Forestals va portar a EIMA seu model de trituradora autoalimentada TAV 180 amb un tub expulsor. El model encara s'està provant, encara que ja es poden fer les comandes pertinents.

A més, els més de 140.000 assistents a la fira van poder veure els últims models de desbrossadores, de lamel anivellament, la destoconat i el tractor forestal hidrostàtic.

Estand de Ventura Màquines Forestals a la fira EIMA de Bolonya (Itàlia)
Estand de Ventura Màquines Forestals a la fira EIMA de Bolonya (Itàlia).

Bones perspectives

Potser les vendes directes siguin el que menys espera realitzar un expositor en una fira com EIMA, però en canvi les converses i negociacions amb altres empreses i distribuïdors centrar el quefer dels directius de Ventura Màquines Forestals a Bolonya. Segons Laia Dulcet, responsable d'exportacions, "els resultats es veuran en els propers mesos. Establim converses amb possibles distribuïdors a altres països, i ara aquests primers contactes han de donar els seus fruits ".

Per a l'empresa, la cita a la capital de la regió d'Emília Romanya italiana ha estat molt positiva

Per a l'empresa, la cita a la capital de la regió d'Emília Romanya italiana ha estat molt positiva. "Allà estan tots els importants. Es tracta d'una fira molt gran i ben muntada, i encara que el cost sigui gran s'ha de ser present ", reconeix Laia Dulcet.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis