Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventura Máquinas Forestales, en Saver 2008
Stand 3F22, pavelló 3

Ventura Màquines Forestals, en Saver 2008

Redacció Interempreses17/09/2008

17 setembre 2008

Ventura Màquines Forestals participa aquest any en Saver 2008 amb diversos models de rasadores hidràuliques, estelladora de fusta i rajadoras hidràuliques, útils en parcs, jardins i àrees verdes.

Rasadores hidràuliques

Les rasadora hidràulica Bigfo incorpora una compacta i potent transmissió per mantenir una conseqüent profunditat d'excavació. Es tracta d'una màquina equipada amb un sistema helicoïdal al costat, que es pot adaptar a minimáquinas, a minicarregadores i excavadores de fins a 3,5 tones. Bigfo és capaç d'excavar a una profunditat de 900 mm, amb un ample de fins a 200 mm. El fabricant recomana aquesta rasadora per a la instal lació de canonades de reg, comunicacions i força subterrània, reparacions en carreteres i construcció en general. Per al seu funcionament, necessita un cabal mínim de 40 litres i un màxim de 114, així com d'una pressió màxima de 240 quilos.

De similars característiques que el model anterior, la rasadora Bigfo X es pot adaptar a minicarregadores, excavadores, retroexcavadores i manipuladors telescòpics. Bigfoot X pot excavar a una profunditat de 1.200 mm, amb un ample de fins a 300 mm. Aquest model necessita un cabal mínim de 60 litres i un màxim de 114, i d'una pressió màxima de 240 quilos.

Rasadora hidràulica vertical Bigfo i estelladora de fusta TA 150 (amunt i avall, respectivament)
Rasadora hidràulica vertical Bigfo i estelladora de fusta TA 150 (amunt i avall, respectivament).

Estelladora de fusta

La estelladora de fusta TA 140 és un model de gasolina amb gir de 360 º que incorpora un eix per conducció en carretera (de 25 a 80 km / h) i un dispositiu d'entrada amb altura ajustable. Per la seva banda, el model TA 150 presenta les mateixes característiques per a funcionaris amb dièsel en lloc de gasolina.

La companyia també compta amb el model TA 120, dissenyat per a restes de podes i vegetals d'un jardí; TA 160, amb una producció de 4 a 8 metres cúbics per hora, i el model TA 200, per a la trituració de branques molt ramificades.

Rajadoras hidràuliques verticals

La companyia compta amb diversos models de rajadoras hidràuliques verticals (12 TN, 15 TN, 20 TN i 22 TN) que presenten una falca amb un recorregut de 100 centímetres i una taula regulable en tres posicions (28-36-61). D'accionament hidràulic al tractor o amb motor elèctric o dièsel, segons el model, treballen amb troncs d'un llarg màxim de 105 centímetres. Opcionalment, tots els models poden equipar amb una falca en creu que raja els troncs en quatre amb un sol moviment.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis