Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistema integral de trituración Isve Tritotutto
Un equip de compactes dimensions, baixa potència instal·lada i totalment insonoritzat

Sistema integral de trituració Isve Tritotutto

Redacció PU17/06/2008
Per tal d'aportar una solució tecnològicament avançada al problema de la reducció de volum i trituració de grans peces en termoplàstic, CT Servei, SA (Centrotécnica) comercialitza els trituradors Tritotutto de Isve . Un equip de compactes dimensions, baixa potència instal i totalment insonoritzat, capaç de triturar grans peces d'automòbil, com para-xocs, tabliers, pas rodes, i interiors, així com mobiliari de jardí, caixes d'agricultura o begudes, bidons, cubells, contenidors, etc.
Imagen

Es tracta d'un punyent amb una gran càmera de trituració, amb 2 eixos principals dotats de fulles de tall rotatives i altres 2 eixos addicionals, amb urpes que atrapen la peça i l'orienten cap a les fulles de tall. En aquest primer procés, la peça és fàcilment atrapada i tallada en grans trossos, fins i tot en el cas de voluminosos cossos buits, grans peces injectades i també coques (massalotes) de material procedents de la purga de les injectores. Aquests trossos cauen directament en un molí, instal·lat a la base de l'punyent, que transforma aquests trossos en un triturat regular, que pot reutilitzar directament a màquina. Tot aquest procés es realitza de forma continuada en un mateix equip, que ha dos tipus de triturador, incloent en la seva estructura insonoritzada el ventilador de transport pneumàtic, que envia el material triturat a un cicló de descàrrega per a omplir un big bag.

De manera fàcil i ràpida, el cos del Tritotutto s'obre, per neteja i manteniment, i es pot extreure el molí complet en pocs segons; en estar aquest ancorat al punyent amb uns connectors ràpids i muntat sobre rodes. Extraient el molí, el punyent pot ser usat, si es desitja, per triturar un altre tipus de peces i materials, si només es vol reduir el seu volum. Existeixen 3 models diferents de Tritotutto, segons siguin les necessitats, amb càmera de trituració de fins a 1000 x 800 mm i una producció de fins a 1.000 kg / h.

El Tritottuto ocupa un espai més reduït que un gran molí, del tipus convencional, la potència instal·lada en molt menor, el manteniment més ràpid, pràctic i econòmic, no necessita d'un fossat o sala específica d'aïllament acústic, ja que el volum so generat és reduït, i una àmplia gamma d'accessoris permeten configurar per a qualsevol necessitat, amb l'adopció de detectors i separadors de metalls, cintes d'alimentació, sistemes de transport pneumàtic, materials especials antidesgast, reixetes de diferent pas, etc.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis