Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aire comprimido para el soplado de botellas PET

Aire comprimit per al bufat d'ampolles PET

Redacció PU01/12/2002
La firma alemanya Boge KOMPRESSOR ha presentat un nou aire comprimit (FlexPET) especialitzada en subministrar aire a alta pressió per al bufat d'ampolles PET. Posseeix un ampli rang de cabal i redueix costos energètics.
Boge KOMPRESSOR és un fabricant alemany especialitzat en compressors d'aire. L'empresa es va fundar el 1907 i subministra des de fa anys sistemes complets d'abastament d'aire comprimit: compressió, assecat, filtratge i emmagatzematge. El muntatge d'instal·lacions, el seu disseny i enginyeria són també activitats que porta a terme aquesta firma alemanya.
D'aquesta experiència i saber fer, Boge ha creat una nova línia a la qual ha anomenat Boge FlexPET. La novetat consisteix en que aquesta línia està específicament dissenyada per subministrar aire comprimit a alta pressió per a la fabricació d'ampolles PET. La gamma estàndard de producte abraça onze models i un rang de cabal efectiu d'aire de 93 m3/ha 1076 m3 / h, el que cobreix les necessitats més habituals.
El concepte és molt simple. Es parteix, en una primera fase, d'una compressió de baixa fins a 11 bars, produïda per un compressor de cargol lubricat per injecció d'oli. Aquest compressor està dissenyat per treballar eficientment en un rang de cabal des del 50 fins al 100 per cent de la seva càrrega màxima, aportant flexibilitat a les necessitats d'aire puntuals i reduint costos d'energia. Com a alternativa, si es disposa ja d'un compressor per al subministrament d'aire de xarxa, la instal lació d'aquest compressor inicial no es fa necessària.
L'aire comprimit és tractat posteriorment per un assecador d'adsorció a un punt de rosada de -40 ° C, un pre i postfiltro i és emmagatzemat en un dipòsit. L'aire emmagatzemat en el dipòsit està disponible, ara mateix, tant per a la seva utilització en aplicacions de xarxa a baixa pressió, com per a la seva posterior compressió a alta pressió per al procés de bufat de les ampolles PET. D'aquesta manera s'evita l'expansió des de 40 a 10 bar, amb la pèrdua d'energia que això suposa (que és aproximadament del 40 per cent).
En una segona fase, en funció del cabal requerit, d'un a quatre compressors de pistó booster eleven la pressió des de baixa fins a 40 bar. L'aire comprimit a 40 bar és emmagatzemat i tractat, una vegada més, per mitjà de filtres coalescents i de carbó activat, aconseguint un aire amb una qualitat de "tècnicament respirable".
Tots els equips, boosters (compressors), assecador, filtres i dipòsits es munten sobre una bancada comuna, amb totes les connexions elèctriques i canonades d'aire incloses. L'armari de distribució elèctric, també muntat sobre la bancada comuna, incorpora el sistema de control i regulació dels equips. Aquest sistema controla de manera eficient el funcionament de cadascun dels equips i, amb això, el consum total d'energia de la instal·lació.
La línia FlexPET pot configurar-se amb total flexibilitat i no necessita ancoratges sobre el terreny ni obra civil
foto

Empreses o entitats relacionades

Boge Compresores Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis