Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Periféricos para cada necesidad
Les representades a Centrotécnica-CTServicio, SA van mostrar les seves novetats a la K

Perifèrics per a cada necessitat

Redacció PU08/01/2008
Les empreses representades per Centrotécnica-CTServicio, SA; van estar presents a la K amb una àmplia gamma de novetats. Entre elles, destaca també la marca italiana Degà que distribueix Centrotécnica a Espanya des del passat mes de setembre de 2007.
Imagen
La firma italiana Degà ha presentat una àmplia gamma d'equipament perifèric per a la indústria del plàstic, el reconegut prestigi s'ha forjat després d'una llarga trajectòria caracteritzada per la innovació tecnològica i la qualitat dels seus productes. Amb equips d'alimentació centralitzada, sistemes d'alimentació pneumàtica i mecànica, assecadors, deshumidificadors, dosificadors volumètrics i gravimètrics, mono i multiestació, temperadors de motlle, cintes transportadores, classificadors de peces, sitges mescladors, molins, punyents, sitges d'emmagatzematge i diversos sistemes d'automatització, Degà ofereix la solució integral als problemes d'automatització i gestió de la indústria de transformació de plàstic. La producció dels equips perifèrics Degà realitzada íntegrament a Itàlia, aporta el plus de qualitat i fiabilitat que sempre ha caracteritzat a la marca, amb la incorporació dels controls electrònics de tots els seus equips completament dissenyat i produïts per la pròpia Degà, el que garanteix , no només un funcionament òptim i fiable, sinó la facilitat i rapidesa de prestació d'assistència tècnica, llarga vida en el temps i la seguretat de la contínua vigència d'aquests sistemes de control, ja integrats en milers d'equips distribuïts per tot el món.

Solucions tècniques en la refrigeració industrial

L'especialista italià en sistemes de refrigeració i termoregulació Industrial Frigo va presentar a la K les revolucionàries bateries de refredament a intercanvi directe aire / aigua BRW / HP. El principal avantatge d'aquests equips és el funcionament en circuit tancat, el que permet refredar aigua a temperatura ambient, sent l'opció tecnològica i ecològica a les torres evaporatives; permetent un notable estalvi energètics, ràpida amortització de la inversió, cap necessitat de manteniment i una vida il limitada de l'equip. La particular concepció tècnica de les bateries de refredament d'Industrial Frigo, ha portat a aplicar a la sèrie BRW / HP solucions com ara un augment del cabal d'aigua en circulació, així com del flux d'aire de refredament. L'ús de canonada de coure de disseny específic amb micro canaletes microscòpiques, permet un major intercanvi tèrmic de l'aigua amb l'aire, amb el que s'augmenta el rendiment frigorífic, disminuint el consum energètic. El control amb microprocessador instal lat a bord màquina oa distància, permet el control de la temperatura amb una precisió de + / - 0,5 º C; actuant sobre la velocitat de funcionament dels ventiladors, que compten amb variadors de freqüència o inverters. Les bateries BRW / HP estan realitzades en materials de màxima qualitat i robustesa, amb tractaments específics per resistir les inclemències climatològiques més dures, fins i tot en ambients salins, garantint la llarga durada de l'equip. Una altra destacable novetat, ha estat la sèrie GTW de refrigeradors condensats per aigua, amb funció de doble termoregulació; capaços de generar tant aigua calenta com freda, en un sol equip, amb 3 bombes i 3 temperatures de treball diferents en els 3 circuits independents.

Injectores ultraràpides de consum contingut

L'última generació de màquines d'injecció Italtech, de la sèrie ímpetus, suposen una sòlida aposta d'alt contingut tecnológico.000 t de força de tancament; camp on ha destacat com un dels principals fabricants del món; ha presentat amb la sèrie ímpetus, l'alternativa a un sector tan exigent com és el dels productors de packaging i components de precisió amb altes produccions i cicles rápidos.mpetus, l'alternativa a un sector tan exigent com és el dels productors de packaging i components de precisió amb altes produccions i cicles ràpids. Un dels principals handicaps del sector en els temps actuals, és el consum energètic. A paritat de prestacions i precisió amb la resta de competidors; Italtech ha desenvolupat una gamma de màquines el consum energètic és molt reduït, el que ha suposat una revolució en aquest camp. La total superposició de moviments; harmònics, silenciosos i d'elevada precisió de la genollera; l'alta dinàmica de la injecció amb velocitats de 1000 mm / s; s'aconsegueixen mitjançant un sistema hidràulic optimitzat, que garanteix la màxima estabilitat dels paràmetres, repetibilitat i elevades prestacions amb una despesa d'energia mínim. La sèrie ímpetus de Italtech incorpora plastificadors amb perfil barrera dissenyats específicament per a alta qualitat i gran rendiment de plastificació; construcció monolítica robusta de l'estructura i modularitat de les combinacions grup injecció - grup tancament; per a major versatilitat a l'hora de configurar un model per a una determinada aplicació. Els components d'elevat contingut tecnològic; l'elevada rigidesa dels plats, secció de columnes sobredimensionada i ruladas, així com el servomotor elèctric en línia amb el plastificador, són part de la dotació de sèrie, que pot complementar-se amb una àmplia varietat d'opcionals; lliurant instal·lacions claus en mà, robotitzades, amb etiquetatge en motlle.

Trituració tècnica

Presentació de la renovada gamma de trituradors Goliath Plus de Moditec, distribuïts a Espanya per CT Servei - Centrotécnica, mantenint els avantatges conegudes de la velocitat lenta com és la trituració de termoplàstics sense fricció ni escalfament del material que no és degradat; treball gairebé sense soroll, sense pols i amb ínfims desgasts mecànics gràcies a una velocitat de tall reduïda (25 rpm) i un elevat parell resultant; també presenten innovacions importants, com és la reversibilitat dels components de la cambra de trituració per duplicar el seu, ja de per si llarga, vida útil; tant en pintes com contrapeines i fulles. A més, l'ocupació d'una granulometria de tall de tipus trapezoïdal (tpz) en diferents mides (aquests trituradors no necessiten de reixeta o tamís), el quadre elèctric de comandament amb sistema antibloqueig ABS, amb pantalla de control LCD i mòdul lògic programable, l' sistema Masha o tercer eix en tremuja i el nou sistema de detecció de metalls en cambra de tall IMD (ambdós sistemes patentats i exclusius de Moditec. També s'ofereixen diferents tremuges transparents en PC, habituals de Moditec pot optar per una tremuja en acer insonoritzada, amb caiguda recta, dotada d'una sempre útil finestra d'inspecció en PC sobre la càmera de tall. S'ofereixen 3 tipus de granulometria estàndard: tpz 5, tpz 6 i tpz 8 per a l'obtenció del triturat més adequat. La concepció única de les dents de tall, trapezoïdals i alhora helicoïdals, ofereix una qualitat de triturat òptima, màxim rendiment i les qualitats d'aquesta tecnologia abans esmentades.
Imagen

Sistema IMD. Detecció de metalls en cambra de tall

Aquest nou concepte, patentat i exclusiu de Moditec, s'ha dissenyat per evitar danys importants en cas que caigui una peça metàl·lica a la cambra de tall del triturador, i alhora, evitar que partícules metàl·liques passin a les línies d'alimentació de material de les màquines, en instal·lacions automatitzades de reciclatge, amb els alts costos que això implica. De fet, quan el sistema detecta una part metàl·lica (per contacte entre dues zones de la càmera de tall) el rotor del triturador Goliath Plus s'atura immediatament: el temps de reacció és de 40 mil·lèsimes de segon. L'operari veurà immediatament el senyal d'alarma i la raó de la parada a la pantalla LCD del quadre elèctric del triturador.
foto

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis