Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Pedro Serrat (Director Comercial de Serrat Trituradoras): “Serrat Trituradoras no fabrica nada que no tenga un cliente definido”
Entrevista a Pere Serrat, director comercial de Serrat Trituradores

Entrevista a Pere Serrat (Director Comercial de Serrat Trituradores): "Serrat Trituradores no fabrica res que no tingui un client definit"

29/10/2007

16 octubre 2007

Serrat Trituradores té dos centres de treball en Binaced (Osca): un espai per al departament comercial i l'administració, i una nova planta a la que porten treballant des de fa cinc anys a "ple rendiment", amb 4.500 metres quadrats coberts, que alberguen tots els sistemes de fabricació del producte. "Nosaltres som compradors de matèries primeres base (xapa, tub, acer, fosa ...). Tot el procés de mecanització, transformació i mecànica està integrat dins de la pròpia planta: fabriquem tots i cadascun dels elements necessaris per fabricar el producte ", explica Pere Serrat, director comercial de Serrat Trituradores.

Què va presentar Serrat Trituradores a la Fira de Sant Miquel?

A Sant Miquel, presentem la Biopack T-1800, un model de màquina per recollir restes de poda d'arbres, que després es cremen per produir vapor i generar energia elèctrica, fer compostatge ... El millor d'aquesta màquina és que selecciona el material net, és a dir, no recull terra, i que pot fer-se amb branques amb un diàmetre de fins a deu centímetres.

En el mercat ja existeixen aquest màquines, què té d'especial aquest model?

Les que hi ha tenen limitacions bastant importants. Depenent del tipus de plantació, la màquina ha de ser més gran o més petita. Les que hi ha al mercat són màquines estàndards. El nostre model deixa oberta la possibilitat de poder acoblar darrere el sistema de recollida que necessiti, que s'ajusti a les dimensions que tingui la plantació.

Tan important és la innovació en el sector?

És vital: per això hem rebut multitud de premis en fires i convencions. Dels 50 empleats de l'empresa, el 15 per cent està treballant de forma activa per a la creació de nous dissenys. Estem en una evolució constant, marcada per les necessitats que el mercat demanda. Fa un any que estem experimentant amb un sistema de recollida per bosc que incorporarem en una nova màquina.

I per quan estarà llista?

Serà la novetat que presentarem a Fima Saragossa, el febrer de l'any que ve.

A qui li venen les seves màquines?

Doncs, per posar un exemple, l'any passat es van vendre l'ordre de 1.200 unitats, de les quals un 25 o 30 per cent va viatjar a l'estranger.

A quins països?

Principalment a França, Portugal, la resta d'Europa, algun país de l'Est, i el Marroc.

Amb quins arguments convenceria a un possible comprador perquè adquirís una màquina Serrat i no una altra de la competència?

Quan va néixer l'empresa, ho va fer amb un esperit basat en l'adaptació i la personalització, tenint en compte la gran diferència que hi ha entre un usuari i un altre, segons les seves necessitats de treball. Per exemple, no és el mateix treballar en un lloc on la pluviometria és de 200 mil·lilitres que en un altre on aquesta és de 1.500. Vam veure que al mercat s'oferien màquines estàndard, que servien per a tot i que ens servien per a res.

... i les seves màquines no són així ...

No, perquè nosaltres vam començar a crear varietat, adaptant-nos a les necessitats reals i pròpies de cada usuari. En l'actualitat, tenim més de 1.200 models de màquines.

¿1.200?

Sí, sí. Això vol dir que el client té una personalització del seu producte. Per això, comptem amb un equip tècnic amb un coneixement total del mercat i de les seves demandes. La nostra fabricació és exclusivament sota comanda, excepte màquines per a fires i exposicions, i prototips. Nosaltres no fabriquem res que no tingui un client definit.

El client ens diu el que necessita i nosaltres ho dissenyem, segons les seves directrius, i ho fabriquem en un temps rècord d'un mes

Vol dir que vostès fabriquen a la carta?

Sí El client ve i ens diu el que necessita. Nosaltres ho dissenyem, segons les seves directrius, i ho fabriquem en un temps rècord d'un mes. A més, l'acompanyem d'un sistema de postvenda i recanvis que circula a molta velocitat.

I, en cas d'avaria, què ha de fer l'usuari de les seves màquines?

Doncs dirigir primer a nosaltres i després a qualsevol dels 70 distribuïdors que tenim a Espanya oa les nostres delegacions a l'estranger. En qualsevol cas, el nostre servei és immillorable ... i això no ho dic jo, m'ho reconeixen tots els nostres clients.

Pedro Serrat, director comercial de Serrat Trituradores
Pedro Serrat, director comercial de Serrat Trituradores.

Serrat Trituradores es va crear el 1988, sota el nom de Tallers Serrat. Llavors, l'empresa es dedicava a la fabricació i manteniment de maquinària, bàsicament industrial. El 1998, canvia el nom a Construccions Mecàniques ZLEA. En l'actualitat, Serrat Trituradores se centra en la fabricació de maquinària agrícola, amb models de trituradores forestals i agrícoles, i de maquinària per a sectors com el de la jardineria industrial i el de les obres públiques.

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis