Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las ferias de Sant Miquel y Eurofruit cierran este año con 185.000 visitantes
340 empreses expositors en més de 26.000 metres quadrats de superfície

Les fires de Sant Miquel i Eurofruit tanquen aquest any amb 185.000 visitants

29/10/2007

25 octubre 2007

La 53 edició de la Fira Agrària de Sant Miquel (Saló Nacional de la Maquinària Agrícola) i la 22 edició de Eurofruit (Saló Internacional del Sector de la Fruita) van tancar les portes el passat 30 de setembre a Lleida amb "un balanç molt satisfactori" quant a visitants i vendes, segons ha declarat Àngel Ros, alcalde de Lleida i president del patronat de la Fundació Fira de Lleida.

La fira agrària ha registrat concretament 185.000 visitants (un 3 per cent més que l'edició anterior), dels quals 33.000 han estat visitants professionals (un 10 per cent més que l'any 2006). També ha estat notable l'increment de participants en les jornades tècniques, 3.606 persones en total, un 22 per cent més que el 2006.

L'alcalde ha destacat "l'alt nivell de satisfacció dels expositors pel que fa a les operacions i als contactes realitzats, que s'han traduït en un volum de negoci important". Ros ha incidit també en les diverses activitats populars dutes a terme durant la fira, com l'elaboració per part del Gremi de Forners de les Terres de Lleida d'una espectacular coca de fruita de 100 metres, destinada a entrar en el llibre de rècords Guinness, i en l'apartat solidari de Sant Miquel, que s'ha concretat en la presència del Banc de Sang, de la Creu Roja, de Metges sense Fronteres i de diverses associacions d'adopció d'animals.

39 jornades tècniques i 10 reunions professionals

En aquesta edició, la fira va rebre 185.000 visites
En aquesta edició, la fira va rebre 185.000 visites.

La Fira de Sant Miquel i Eurofruit va comptar amb 340 expositors, una xifra rècord, i una superfície neta d'exposició de 26.090 metres quadrats. El 15 per cent de les empreses expositores procedien de l'estranger, concretament de França, Polònia, Bèlgica, Itàlia, Alemanya, Finlàndia, Holanda, Portugal, Suïssa i Israel.

La fira ha acollit un total de 39 jornades tècniques i 10 reunions professionals. Entre aquestes activitats, han destacat les dedicades a l'energia i l'agricultura, la garantia de la seguretat dels aliments, els canvis en la Seguretat Social Agrària, el boví lleter, els fitoreguladors, la comercialització en els nous regadius, el creixement agrari, el control de les males herbes en cereals i fruiters, la bioproducció energètica, la certificació en el sector agroalimentari, el mercat estatal dels drets agraris, el reg a parcel, la relació entre cuiners i pagesos, la problemàtica i la defensa contra la pedra , la nova OCM de la fruita, la comercialització de l'oli, el pagament de l'aigua d'ús agrícola, les noves tecnologies de reg, el Contracte Global d'Explotació, el agrocarburants, l'assegurança en el món dels agricultors o els costos de l'alimentació animal.

ARCUSIN
L'estand de ARCUSIN va comptar amb una gamma completa de vibradors per oliverar i fruits secs...
L'estand de ARCUSIN va comptar amb una gamma completa de vibradors per oliverar i fruits secs. És el cas del model AUTOPICK GT, que es va presentar en dues versions: per a muntar a la part posterior del tractor oa la pala d'aquest. El model AUTOPICK MT es va mostrar en la seva versió per a muntatge posterior amb paraigües. A més, l'empresa va exposar el agrupador de bales Multipack B-14.
Argilés Disseny i Fabricació
L'empresa Argilés Disseny i Fabricació va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel diversos models de maquinària de collita d'hortalisses...
L'empresa Argilés Disseny i Fabricació va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel diversos models de maquinària de collita d'hortalisses.
Casimiro Màquines
Casimiro Màquines va mostrar a Fira Sant Miquel la gamma de sembradores Agrometal de sembra directa per cereals MXW, de 17 línies...
Casimiro Màquines va mostrar a Fira Sant Miquel la gamma de sembradores Agrometal de sembra directa per cereals MXW, de 17 línies, a 18 centímetres de separació. Com a novetat, també va presentar el unifeed autopropulsat LuCl, la cisterna de purí de Schuitemaker, de 1000 litres, i la embotidora per grans humits i secs de M & S, per utilitzar sense tractor.
Codegaint
Codegaint exposar les seves calderes de biomassa, abeuradors i tremuges per a avicultura...
Codegaint exposar les seves calderes de biomassa, abeuradors i tremuges per a avicultura, transportadors i distribuïdors de pinso en els sistemes de cable, cadena i espiral sens fi.
Girón Maquinària Agrícola
Girón Maquinària Agrícola va exposar prepodadores de discos i escombradores de restes de poda, entre d'altres màquines agrícoles...
Girón Maquinària Agrícola va exposar prepodadores de discos i escombradores de restes de poda, entre d'altres màquines agrícoles.
Hidrobalsas
Hidrobalsas presentar a la Fira de Sant Miquel seus articles per a la impermeabilització de tot tipus de basses, piscines, dipòsits...
Hidrobalsas presentar a la Fira de Sant Miquel seus articles per a la impermeabilització de tot tipus de basses, piscines, dipòsits, llacs ornamentals, abocadors i cubetes de seguretat, per a aigua, purins, oliasses i productes químics.
Import Galiano
A Lleida...
A Lleida, l'empresa va exposar els models de Deutz (amb canvi Varion Progressiu) i els models de Same (tractors fruiters Stop and Go amb inversor hidràulic), juntament amb les recol i equips de farratge.
Indústries Belafer
Indústries Belafer va presentar, entre d'altres màquines, una nova fresadora de transmissió per engranatges...
Indústries Belafer va presentar, entre d'altres màquines, una nova fresadora de transmissió per engranatges, una desbrossadora articulada model forestal, les noves sèries de tritutadoras agrícoles TRB i els nous models per olivar Trisol.
Interagri
L'empresa lleidatana Interagri va mostrar en el seu estand de la fira una sèrie de components dissenyats per a la polvorització i la indústria...
L'empresa lleidatana Interagri va mostrar en el seu estand de la fira una sèrie de components dissenyats per a la polvorització i la indústria.
Jonu i Fills
Un gran nombre de models de trituradores, desbrossadores i raspalls hilars van poder veure a l'estand de Jonu i Fills
Un gran nombre de models de trituradores, desbrossadores i raspalls hilars van poder veure a l'estand de Jonu i Fills.
JYMPA 1971 i Tractomotor 2005
JYMPA 1971 va acudir a Fira de Sant Miquel amb el nou model de màquina combinada de preparació de sòl...
JYMPA 1971 va acudir a Fira de Sant Miquel amb el nou model de màquina combinada de preparació de sòl. Per la seva banda, Tractomotor 2005, que va compartir estand amb JYMPA 1971, va presentar la seva gamma de grades, cisternes, subsoladors i arada de cisells, entre d'altres màquines.
Kubota Espanya
Kubota Espanya va presentar la seva gamma de tractors, de la qual va destacar el fruiter EM8200DTM i el fruiter olivarero de perfil baix EM9000...
Kubota Espanya va presentar la seva gamma de tractors, de la qual va destacar el fruiter EM8200DTM i el fruiter olivarero de perfil baix EM9000.
Lorentano
L'empresa lleidatana Lorentano va exposar a la Fira de Sant Miquel diversos models d'atomitzadors, escombradores hidràuliques...
L'empresa lleidatana Lorentano va exposar a la Fira de Sant Miquel diversos models d'atomitzadors, escombradores hidràuliques, compressors de poda i aplicadors d'herbicida.
Maquinària Agrícola Egido
Maquinària Agrícola Egido va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel una àmplia guanya de retroexcavadores de Terex...
Maquinària Agrícola Egido va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel una àmplia guanya de retroexcavadores de Terex, així com de recol i tractors Class. D'aquests darrers van destacar els tractors de la sèrie Axion.
Maquinària Agrícola Fernández
Maquinària Agrícola Fernández va exposar en el seu estand trituradores, desbrossadores interárboles i rastells fileradors per branca...
Maquinària Agrícola Fernández va exposar en el seu estand trituradores, desbrossadores interárboles i rastells fileradors per branca, entre d'altres màquines.
Maquinària Agrícola J. Martorell, SL i CDEMS
Martorell i CDEMS presentar com a novetat l'assecador de fruits secs (ametlles, avellanes, nous, castanyes ....
Martorell i CDEMS presentar com a novetat l'assecador de fruits secs (ametlles, avellanes, nous, castanyes ...), a més d'una gamma de subsoladors, grades de disc, cobles i anivelladores.
Maquinària Agrícola Milà
L'estand de maquinària agrícola Milà va comptar amb diferents models de trituradores, desbrossadores i subsoladors
L'estand de maquinària agrícola Milà va comptar amb diferents models de trituradores, desbrossadores i subsoladors.
Maquinària Agrícola Segués
Maquinària Agrícola Segués va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel de Lleida un repertori de tots els seus productes...
Maquinària Agrícola Segués va exposar en el seu estand de la Fira de Sant Miquel de Lleida un repertori de tots els seus productes, tant per l'abonat del sòl com per a la preparació d'aquest. D'entre ells, va destacar la estríjol per eliminar les males herbes mitjançant cultiu ecològic.
Maquinària Agrícola Solsona
Maquinària Agrícola Solsona va mostrar diferents models de collites i empacadoras de la signatura New Holland
Maquinària Agrícola Solsona va mostrar diferents models de collites i empacadoras de la signatura New Holland.
Maquinària Fructícola Vallverdú
D'entre la gamma de productes que Maquinària Fructícola Vallverdú va exposar en el seu estand a Sant Miquel...
D'entre la gamma de productes que Maquinària Fructícola Vallverdú va exposar en el seu estand a Sant Miquel, van destacar un carro recollidor de fruita i una plataforma de treball per a carretó.
Mecanocamp
Mecanocamp va mostrar un gran varietat de maquinària agrícola, de jardineria, així com diversos models de biotrituradores...
Mecanocamp va mostrar un gran varietat de maquinària agrícola, de jardineria, així com diversos models de biotrituradores.
Movoequip
En la passada edició de Fira de Sant Miquel, Movoequip va exposar, entre altres, dos models de JCB...
En la passada edició de Fira de Sant Miquel, Movoequip va exposar, entre altres, dos models de JCB: el Fastrac 8250, un tractor equipat amb un motor de 248 HP, i el model Linx, un vehicle multiservei amb motor dièsel de 20 HP de potència.
Nutriset
L'estand de Nutriset va comptar amb la gamma Grammer de seients compactes per a tractors fruiters o vinyes, de gran confort...
L'estand de Nutriset va comptar amb la gamma Grammer de seients compactes per a tractors fruiters o vinyes, de gran confort, en tractors grans i mitjans, i per a maquinària de construcció.
Plegamatic
Plegamatic presentar a la Fira de Sant Miquel un nou agrupador de bales que s'enganxa a la part posterior del tractor
Plegamatic presentar a la Fira de Sant Miquel un nou agrupador de bales que s'enganxa a la part posterior del tractor.
Reycar
Reycar, empresa que desenvolupa remolcs i carrosseries, va presentar un model de remolc ramader adaptable per tot terreny...
Reycar, empresa que desenvolupa remolcs i carrosseries, va presentar un model de remolc ramader adaptable per tot terreny.
Rigual
Rigual va mostrar la seva nova carrosseria per a remolcs basculants, així com diversos models de remolcs cisterna i sobre camió...
Rigual va mostrar la seva nova carrosseria per a remolcs basculants, així com diversos models de remolcs cisterna i sobre camió, banyeres per a obres públiques, distribuïdors de fems i dipòsits de combustible.
Roberto Solano Siso
Roberto Solano Siso va presentar a la Fira de Sant Miquel la seva gamma de dipòsits metàl·lics, així com les noves lones d'impermeabilització...
Roberto Solano Siso va presentar a la Fira de Sant Miquel la seva gamma de dipòsits metàl·lics, així com les noves lones d'impermeabilització.
Roda Neteja Viària
Roda Neteja viària aprofitar el seu espai a la fira per presentar la seva nova gamma d'escombradores, carregadores frontals, elevadors per a paleta...
Roda Neteja viària aprofitar el seu espai a la fira per presentar la seva nova gamma d'escombradores, carregadores frontals, elevadors per a paleta, fulles llevaneus i remolcs agrícoles.
Same Deutz-Fahr Ibèrica
L'empresa Same Deutz-Fahr Ibèrica, a través del seu distribuïdor per a Lleida, Eurorecambi, tractors i recanvis Lamborghini...
L'empresa Same Deutz-Fahr Ibèrica, a través del seu distribuïdor per a Lleida, Eurorecambi, tractors i recanvis Lamborghini, va presentar la seva gamma habitual de tractors, de la qual va destacar la nova sèrie Evo.
Serrat Trituradores
L'estand de Serrat va comptar amb gran varietat de trituradores i desbrazadotas de diverses mides...
L'estand de Serrat va comptar amb gran varietat de trituradores i desbrazadotas de diverses mides. Com a novetat, l'empresa va presentar el model Biopack, un equip dissenyat per a la recollida de residus de poda en agricultura, per al seu aprofitament en posteriors processos com a biocombustible.
Tallers Corbins
Tallers Corbins, S.L...
Tallers Corbins, S.L. presentar una gran varietat de productes per a tot tipus de cultius, com ara compressors i accessoris per a poda pneumàtica, elevadors hidràulics, atomitzadors, polvoritzadors i barres hidràuliques per herbicida, empolvoradors, escombradores restes poda, trituradores, desmalezadora i carros recolectors de fruita.
Tallers Uriach-Gombau
Tallers Uriach-Gombau va participar a la Fira de Sant Miquel amb diversos models de remolcs escampadors de fem
Tallers Uriach-Gombau va participar a la Fira de Sant Miquel amb diversos models de remolcs escampadors de fem.
Tallers Àngel Roig
Tallers Àngel Roig va mostrar una àmplia gamma de maquinària de la signatura Liebherr...
Tallers Àngel Roig va mostrar una àmplia gamma de maquinària de la signatura Liebherr, de la qual va destacar la presentació de la nova manipuladora telescòpica.
Tallers Bergé
Tallers Bergé va presentar diversos equips per a la desinfecció i la desinfestación de la signatura Caffini, així com podadores i sacsejadors Lisam...
Tallers Bergé va presentar diversos equips per a la desinfecció i la desinfestación de la signatura Caffini, així com podadores i sacsejadors Lisam, entre altres productes.
Tasias
Tasias va mostrar la Despedregadora de la sèrie TS-5, l'adobadora Epandisc MZ-9000, la grada ràpida suspesa de discs GR 18 de 18 plats i...
Tasias va mostrar la Despedregadora de la sèrie TS-5, l'adobadora Epandisc MZ-9000, la grada ràpida suspesa de discs GR 18 de 18 plats i, com a novetat, un conreador arada de cisells de tres fileres.
Teyma Tecnologia Agrícola
L'empresa Teyma presentar els nous atomitzadors de la sèrie Logic, entre els habituals atomitzadors, nebulitzadors, canons...
L'empresa Teyma presentar els nous atomitzadors de la sèrie Logic, entre els habituals atomitzadors, nebulitzadors, canons, polvoritzadors i sistemes de control de temperatura i humidificació.
Tolmet
Tolmet presentar una mostra assortida de sitges metàl • lics, material divers per a ramaderia i casetes ramaderes...
Tolmet presentar una mostra assortida de sitges metàl • lics, material divers per a ramaderia i casetes ramaderes, així com una bomba dosificadora per a aliments o àcids.
Tracte Minguell
Tracte Minguell va exposar en el seu estand una gamma de tractors, amb models de Landini, McCormick i Antonio Carraro...
Tracte Minguell va exposar en el seu estand una gamma de tractors, amb models de Landini, McCormick i Antonio Carraro, i una gran representació de retroexcavadores New Holland.
Ventura Màquines Forestals
Ventura Màquines Forestals presentar a la Fira de Sant Miquel una extensa gamma de maquinària...
Ventura Màquines Forestals presentar a la Fira de Sant Miquel una extensa gamma de maquinària, d'entre les quals va destacar la anivelladora Planner i la estelladora de tambor Musmax, equipada amb vuit fulles de 20 centímetres cadascuna.
Vicens Maquinària Agrícola
El públic assistent a la fira va poder conèixer de primera mà les prestacions de la gamma de tractors John Deere exposada a l'estand de Vicens...
El públic assistent a la fira va poder conèixer de primera mà les prestacions de la gamma de tractors John Deere exposada a l'estand de Vicens Maquinària Agrícola.
Vigerm
Vigerm va participar en la fira amb diversos models de cultivadors (per vinya, vibro-flex i reforçats), a més de polidozers...
Vigerm va participar en la fira amb diversos models de cultivadors (per vinya, vibro-flex i reforçats), a més de polidozers, adobadores pendulars i de discos, arada de cisells, sembradores de sembra directa i màquines herbicides, entris altres.
Interempreses
Interempreses també va participar a la Fira de Sant Miquel d'aquest any amb dos estands, en els que va presentar, entre d'altres...
Interempreses també va participar a la Fira de Sant Miquel d'aquest any amb dos estands, en els que va presentar, entre d'altres, la seva reivsta d'equipament agrícola i ramader.
Maquinària, productes i novetats
A continuació, es presenten les novetats de les principals empreses expositores a les fires de Sant Miquel i Eurofruit.

Empreses o entitats relacionades

Argilés, Disseny i Fabricació, S.L.
Balsas R. Solano
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0
Fira de Lleida
Industrias Belafer, S.L.
JCB Maquinaria, S.A.
Jympa Futuragro, s.l.
Kubota España, S.A.
Mecanocamp, S.A.
Nutriset, S.L.
Talleres Corbins, S.L.
Talleres Uriach-Gombau, S.C.P.
Tasias, S.A.
Tolmet, S.L.
Ventura Máquinas Forestales, S.L.
VILA - Vigerm, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis