Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asegre y la Junta de Andalucía firman un acuerdo voluntario para promover la recuperación de los residuos peligrosos en Andalucía
Col laboraran per assolir els objectius del Pla de prevenció i gestió de residus perillosos d'Andalusia (2004-2010)

ASEGRE i la Junta d'Andalusia signen un acord voluntari per promoure la recuperació dels residus perillosos a Andalusia

06/09/2007

6 setembre 2007

La Conselleria de Medi Ambient i la Associació d'Empreses Gestores de Residus i Recursos Especials (ASEGRE) es comprometen a treballar conjuntament per promoure la recollida, recuperació i reciclatge dels residus perillosos generats a Andalusia, després de l'acord voluntari subscrit a Sevilla per la consellera , Fuensanta Coves, i el president de ASEGRE, Jorge Sánchez.
Segons l'acord subscrit, els membres de ASEGRE que operen a Andalusia es comprometen a implantar en un termini de 12 mesos un Sistema de Gestió Mediambiental en les seves empreses gestores, així com a realitzar inspeccions d'avaluació (tècnica ambiental i d'operació) a totes les instal·lacions que els seus afiliats tinguin a Andalusia.
D'altra banda, tenint en compte l'especial sensibilitat que la societat en general mostra davant les instal lacions de recepció i tractament de residus, ambdues parts consideren molt necessari donar al programa d'inspeccions la màxima transparència possible. Per tant, la Conselleria de Medi Ambient s'encarregarà de facilitar tota la informació disponible sobre el seguiment i control de les inspeccions d'avaluació tècnica.

Igualment, dins d'aquest mateix objectiu, l'Administració autonòmica amb la col·laboració de ASEGRE promourà l'organització de jornades tècniques relacionades amb la gestió de residus.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Pla de Gestió de Residus Perillosos d'Andalusia (2004-2010), aprovat pel Consell de Govern, que preveu reduir la producció total de residus perillosos entre un 10 per cent i un 15 per cent abans del 2010, gràcies al foment de nous sistemes de gestió en les empreses. En aquest any es preveu arribar també el tractament de la totalitat de les deixalles d'aquest tipus que es generen a la comunitat autònoma.

Les empreses membres de ASEGRE gestionen el 60 per cent dels residus que es generen a la comunitat autònoma andalusa
L'any 2005 es van gestionar a la nostra comunitat autònoma més de 849.987 tones de residus perillosos produïts a Andalusia dels quals el 60 per cent van ser gestionats per empreses membres de ASEGRE.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas Gestoras de Residuos y Recursos Especiales (ASEGRE)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis