Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un refrigerador para el calor
El mercat disposa d'una àmplia oferta on escollir

Un refrigerador per la calor

Redacció PU15/05/2006
La gamma de refrigeradors que els transformadors de plàstics poden trobar al mercat és àmplia. Ara, amb la calor de l'estiu cada vegada més propers, hem decidit mostrar aquí alguns dels equips disponibles, a fi que el lector s'aproximi amb més facilitat a aquest tipus d'equips.
Imagen

Alboex

Alboex és un altre nom conegut quan de comprar refrigeradors es tracta. El refrigerador d'aigua TT-28'000 que distribueix Alboex és un aparell adequat per a temperatures d'aigua des de + 1 º C fins a + 40 º C, a temperatures ambients de fins a +45 º C. Es tracta d'un circuit tancat d'aigua. L'aparell està equipat amb dipòsit d'acer inoxidable per a 150 litres. Tan aviat l'aigua ha arribat a la temperatura programada, el compressor es desconnecta i no torna a posar-se en marxa fins que la temperatura puja de nou. El punt de connexió del compressor pot ajustar-se en el control microprocessador. La bomba treballa contínuament.

Entre les seves característiques destaquen l'ompliment automàtic o manual, el control electrònic del temps de connexió del compressor assegura una vida llarga a l'aparell.

Tots els components en contacte amb l'aigua són de bronze o d'acer inoxidable. Disposa d'un control automàtic del nivell, amb preavís del nivell baix.

Consta també d'una alarma sonora per assenyalar qualsevol pertorbació, d'un termòstat de seguretat que impedeix la congelació de l'aparell, llums de senyalització per relé tèrmic de la bomba, del compressor, anti-congelació, pressió baixa i temperatura alta. Ve equipat amb rodes.

El refrigerador d'aigua model TT-14'000 (Alboex) està dissenyat per a temperatures d'aigua des de 10 º C fins a 40 º C a temperatures ambients de fins a 45 º C.

Es tracta d'una unitat mòbil per a connexió a una o diverses màquines. La seva forma de treball es basa en un circuit tancat d'aigua. L'aparell està equipat amb dipòsit d'acer inoxidable parell 50 litres. Tan aviat l'aigua ha arribat a la temperatura programada, el compressor es desconnecta i no torna a posar-se en marxa fins que la temperatura puja de nou. El punt de connexió del compressor pot ajustar-se en el control microprocessador. La bomba treballa contínuament.

Disposa d'una bomba de bronze sense juntes, lliure de corrosió. El control electrònic del temps de connexió del compressor assegura una vida llarga a l'aparell. Tots els components en contacte amb l'aigua són de bronze o d'acer inoxidable.

Integra un termòstat de seguretat que impedeix la congelació de l'aparell Així mateix, l'ompliment pot ser tant automàtic com manual.

Té un control, automàtic del nivell, amb preavís del nivell baix, una alarma sonora per assenyalar qualsevol pertorbació i rodes.

El control microprocessador electrònic presenta un indicador digital dels valors prefixats i reals. El límit superior i inferior de la temperatura és ajustable. Per això, es garanteix un període més llarg en atur / marxa del compressor, pot ajustar la precisió de regulació.

Imagen

Caufar

Una de les empreses que proporciona refrigeradors d'aigua per a cada aplicació és Caufar. Els refrigeradors d'aigua modulars MR són unitats condensades per aire amb funcionament automàtic. El cos i els panells són d'acer zincat envernissats amb epoxy, compressor hermètic, evaporador en acer inox soldat amb coure, integra un dipòsit d'acumulació pressuritzat, un condensador tipus bateria aletes, ventiladors axials, bomba centrífuga d'acer inoxidable i un instrument de control electrònic a microprocessador.

Els refrigeradors d'aigua autònoms amb funcionament automàtic de la sèrie UNI, TWIN i MULTI tenen un disseny modular, amb condensació per aire. Són models amb circuit de refrigeració individual i un sol compressor UNI o bé els compressors i dos circuits independents TWIN, o bé quatre compressors i quatre circuits independents MULTI.

Els refrigeradors d'aigua modulars centralitzats són de gran potència per a la realització de grans instal·lacions de refrigeració. Totes les màquines són idònies per a la instal·lació donin l'exterior de l'àrea de producció. Els models són disponibles amb dos o quatre circuits frigorífics independents.

El refrigerador Minibox d'aigua condensats per aigua tenen un disseny compacte per la qual cosa són ideals per a plantes de reduïdes dimensions, particularment idonis per a ser instal·lats a màquina. L'absència de ventiladors redueix l'emissió de soroll en l'ambient. Els components utilitzats, bomba multiestadio, evaporadors, condensadors i dipòsit d'aigua són d'acer inoxidable.

D'altra banda, els refrigeradors d'aigua autònoms UNI / W, TWIN / W, MULTI / W i SF / W són models amb circuit de refrigeració individual i un compressor UNI, o bé els compressors i dos circuits independents TWIN, o bé quatre compressors i quatre circuits independents MULTI. L'absència de ventiladors redueix l'emissió de soroll en l'ambient i dóna la possibilitat de sobreposar dues unitats reduint l'espai de superfície utilitzada.

També subministrats per Caufar, els refrigeradors de la sèrie MEC són una unitat compacta prevista per estar destinada en ambients industrials. Són adequades per al refredament de diversos tipus de fluids com a aigua de glicol, oli hidràulic, fluids de tall.

Imagen

Center Plast

En camp dels motlles Center Plast és una empresa experta. El seu nou sistema consolida l'evolució de Center Plast en aplicacions per a la refrigeració dels motlles. A la ja existent gamma de productes com endolls ràpids compatibles amb els principals sistemes del mercat, s'afegeix un nous sistema de refrigeració. Els nous models TR-F, TRI-F, RF, RL i RLA permeten la instal lació de taps de refrigeració evitant la mecanització de trepants roscats i permetent un sistema d'asamblaje i desasamblaje ràpid. Aquest sistema permet garantir l'estanquitat dels circuits de refrigeració. La gamma de productes abasta des de taps de refrigeració, taps de refrigeració, taps intermedis per interrupció de circuits, fonts de refrigeració per refrigeració interior de noios a partir de Ø 2,5 mm i longituds fins a 600 mm, làmina de refrigeració autoblocant per bloqueig segur fins i tot amb forats engrandits.

Centrotécnica

Centrotécnica comercialitza una àmplia gamma de màquines i equipaments perifèrics per a la indústria entre les quals hi ha la gamma d'equips de refrigeració condensats per aire o aigua, Industrial Frigo. La línia Sire és un sofisticat sistema de refrigeració d'aigua amb procés "Free Cooling" completament automàtic, operant en circuit tancat. Construït en la versió condensada amb aigua, que permet, en els períodes semi-freds, produir aigua freda a molt baix cost i així economitzar energia (80%). Per cada kW d'electricitat absorbit, el sistema podrà generar fins a 30 kW de refredament. Hi ha la possibilitat de recuperar l'aigua calenta generada per la condensació del gas frigorífic, per l'eventual calefacció de la fàbrica o obtenció d'aigua calenta sanitària.
Imagen
La seva versió modular permet l'augment de potència frigorífica acoblant en paral·lel altres unitats del mateix o diferent potència, de forma ràpida, econòmica i fàcil. Tot el funcionament de la nevera, es realitza mitjançant un microprocessador, que permet la regulació de les temperatures de treball i informació en tot moment de les condicions existents de temperatures, no només d'entrada i sortida de l'aigua, sinó també d'eventuals alarmes i interconnexió amb altres equips o automatismes del sistema de refrigeració d'una planta completa. A més, la línia Sire d'Industrial Frigo, ofereix altres avantatges com zero consum d'aigua, precisió de la temperatura del fluid nevera, control electrònic de la velocitat dels ventiladors reduint el soroll, versió zincada amb instal lació externa que evita la necessitat de recórrer a costoses i antiestètiques cobertes per a la protecció de la nevera etc.

Centrotécnica presenta també les bateries de refredament a intercanvi directe aire / aigua BRW / HP produïdes per Industrial Frigo. El principal avantatge d'aquests equips és el funcionament en circuit tancat, el que permet refredar aigua a temperatura ambient, substituint a les problemàtiques i poc efectives torres evaporació, i permetent un notable estalvi energètic, cap necessitat de manteniment i una vida il limitada de l'equip.

Equipaments J. Puchades

Imagen
També els equips de fred que comercialitza Equipaments J. Puchades es caracteritzen per la simplicitat de control i manteniment, per un funcionament silenciós, una elevada fiabilitat i la seva modularitat. El condensat pot ser per aigua o per aire.

Es troben disponibles equips des 1500-300000 frigories.

Equipar

En el camp dels refrigeradors també equip és una de les empreses habituals. Els seus equips de la sèrie Raca / Air han estat estudiats per refredar l'exterior del film de plàstic per mitjà d'aire deshumidificat, insuflat a alta pressió 600-900 Pa a les instal·lacions d'alta producció. Disposen a més d'un circuit d'aigua refrigerada molt útil per al refredament de la zona de càrrega del material o per a altres àrees com ara corrons, canviadors, etc. Estan realitzats de forma compacta i completament autònoma en dues versions: vertical i horitzontal per a poder adaptar-se millor a l'espai i resoldre els problemes eventuals d'instal lació. Les potències mitjanes van de 15.000-60.000 Kcal / h. Aquesta sèrie de refrigeradors deshumidificadors també poden ser estudiades en funció de les necessitats reals del client, de la capacitat de producció, del nombre de línies i altres característiques en funció de les més diverses aplicacions.

La sèrie Multichiller de Frigosystems (també representada per Equips) integra un nou sistema de contingut tècnic avançat. Aquest sistema permet a l'usuari potenciar la instal lació de refrigeració d'aigua, simplement connectant una diverses unitats de diversa potència, sigui en circuit tancat, obert amb dipòsit extern, o amb got d'expansió. A més el Multichiller arriba resultats d'energia consumida / energia produïda molt elevats. Gràcies a l'alt coeficient d'intercanvi tècnic que es dóna en l'evaporador del tipus contracorrent. El volum del dipòsit és el màxim disponible en un equip compacte, el que possibilita un nombre inferior d'arrencades i aturades de compressor, augmentant així la seva durada i reduint notablement el consum d'energia.

Luis

Pel que fa a l'empresa Luiso, comercialitza els refrigeradors de la sèrie CH de Piove. Són ideals per refrigerar motlles, oli hidràulic de premses d'injecció i bufadores, extrusores, termoformadores, calandres i cilindres, aigua per a màquines eina o altres aplicacions que requereixen una refrigeració precisa. Són fiables, versàtils i fàcils d'instal lar i posar en marxa ja que surten llestos de fàbrica. Tots els models tenen dipòsits interns i bombes d'elevada càrrega hidrostàtica i poden treballar amb una temperatura ambient màxima de 40 º C (models entre CH50 i CH 480) o 45 º C (models CH 700 i CH 900). Sota comandes es poden subministrar versions per temperatures de fins a 50 º C.

Es caracteritzen per un disseny compacte i per un baix consum energètic assegurat pels compressors Scroll, empleats de forma estàndard en tots els models. Aquest tipus de compressor es caracteritza per un funcionament molt silenciós i una elevada fiabilitat, a més, no existeix el risc que es faci malbé a causa del retorn del líquid refrigerant.

Els refrigeradors de la sèrie CH estan equipats amb un grup de dispositius estàndard de seguretat i de control que protegeix la seva inversió. Entre aquests dispositius cal assenyalar els pressòstats d'alta i baixa pressió i un sensor antigel que evita danys al sistema. Es subministren de sèrie amb manòmetres que permeten monitoritzar el funcionament de la nevera. Tots els models tenen un flujostato de seguretat (CH 700 - CH 900) o un pressòstat diferencial (CH 50 - CH 480). El condensador està protegit per un filtre rentable de xarxa metàl·lica.

El sistema electrònic amb microprocessador assegura o control acurat i precís de la temperatura. La interfície l'operador és molt simple i permet visualitzar la temperatura programada, la temperatura real de l'aigua i les eventuals alarmes.

Mapera Maquinària perifèrica

Imagen
Els equips refredadors d'aigua en circuit tancat de Mapera Maquinària perifèrica permeten controlar la temperatura de nombrosos processos, sense cap consum d'aigua. Aquestes característiques permeten incrementar de manera important la producció i la qualitat. Són necessaris en qualsevol procés que requereixi un control de temperatura mitjançant la utilització d'aigua freda.

Cadascun dels components utilitzats en els seus equips refredadors és d'òptima qualitat i fiabilitat, complint escrupolosament amb la normativa europea sobre la Seguretat de les Màquines, el que unit als seus rigorosos processos d'fabricació i de control de qualitat, donen com a resultat uns equips d'extraordinària robustesa i estan concebuts per a treballar durant les 24 h. A més, són equips respectuosos amb el medi ambient i incorporen gas ecològic R407c.

La sèrie MP la integració diferents models que varien en funció del seu pes (de 80-2400 kg) i rendiment frigorífic, capacitat del dipòsit (30 a 1.500 l), potència de la bomba (de 1.500/3.000 a 32.000 / 50.000 l / h), del condensador (cabal de 2.900-93.000 m3 / h).

Protecnos

Imagen
L'empresa Protecnos, coneguda per l'àmplia gamma d'equips auxiliars que comercialitza i els seus injectores, tampoc es manté al marge dels refrigeradors. Les seves unitats SIC de circuit compacte tancat de refredament d'aigua estan dissenyades per a refredar amb aire o amb aigua. Utilitzen l'aigua a temperatura des de 7 fins a 30 º C, amb desviacions de ± 1 º C. Aquesta rang de refredadors disposen de capacitats de refredament des 6600 fins als 272.600 Kcal / h amb un comprador de sortida que oscil·la entre els 3 i 135 HP. Les característiques de sèrie inclouen un "tub revestit" condensador / evaporador, compressors en espiral (semihermètics per a 55 HP i superiors), etc.

Sogimair

Per estalviar energia, Sogimair presenta un sistema innovador de refrigeració que, desenvolupat conjuntament amb el fabricant Thermotec, permet estalviar energia i costos d'explotació, reduint qualsevol risc mediambiental o sanitari com la temuda legionel.
Imagen
Aquest avanç s'ha aconseguit combinant les prestacions de dues màquines en una, un aerorefrigerador més un equip frigorífic. Simbiosi que permet aprofitar les millors prestacions de cada un dels sistemes, segons siguin les circumstàncies del procés a refrigerar i de la temperatura ambient.

Aquest exclusiu disseny és ideal per a aplicacions que requereixin temperatures de refrigeració d'entre 15 i 25 º C, ja que les solucions aportades per Sogimair, permeten començar a estalviar energia amb només un diferencial de temperatura amb l'ambient de 5 º C, a diferència dels 8 º C que es necessitaven fins ara.

A més, els costos d'explotació de l'equip, comparat, per exemple, amb una torre de refrigeració, són mínims, ja que en ser un circuit tancat, no necessita ni manteniments, ni neteges, ni els perillosos tractaments bacteriològics.

Empreses o entitats relacionades

Alboex Periféricos, S.L.
Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Equiper, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    23/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis