Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mo-di-tec, Dr. Boy y Nova Frigo completan la presencia de Centrotécnica en la K 2013

Mo-vaig donar-tec, Dr. Boy i Nova Frigo completen la presència de Centrotécnica en la K 2013

25/09/2013

Mo-vaig donar-tec (Hall 10, D39)

Mo-vaig donar-tec presenta la seva renovada gamma d'equips, en els quals destaca la facilitat de desplaçar el motoreductor, sobre unes columnes, per separar-ho del rotor de tall i deste manera facilitar àdhuc més si cap les tasques de neteja i manteniment.

Els trituradores de la gamma Goliath Plus i Tità mantenen tots els avantatges de la velocitat lenta, la trituración de termoplàstics sense escalfament del material (no hi ha friccions), poc soroll, sense pols i ínfim desgast per la velocitat de tall reduïda (25 rpm). Tot això genera un triturado uniforme i de qualitat que permet augmentar els percentatges de reciclat, amb un bajísimo consum energètic en un equip que amb prou feines precisa de manteniment. L'amortització és 4 vegades més ràpida que la d'un molí convencional. A més, Mo-vaig donar-tec ofereix com a opció el sistema ABS (antibloqueo), que permet treballar amb la tremuja plena i fins i tot parar l'equip amb la càmera de trituración omple de bugades i/o peces i arrencar de nou, i l'exclusiu sistema I.M.D de detecció de metalls en càmera de tall, per evitar trencaments i avaries en cas que una peça metàl·lica caigui accidentalment en el triturador, que es deté en desenes de segon i evita també la contaminació dels sistemes d'alimentació de material i l'avaria de conjunts de plastificació i motlles.

Dr. Boy (Hall 13, A43)

Des de 1968 Dr. Boy ha subministrat més de 40.000 inyectoras i seguint amb els alts standards de qualitat i prestacions presenta l'última generació d'inyectoras. Les màquines Boy de la sèrie I es caracteritzen per l'ocupació d'un servomotor per a una gestió òptima d ela energia i reduir drasticamente els consums elèctrics. L'ús de la tecnologia hidràulica convencional aplicada a un sistema de gestió avançat i el disseny de tot el conjunt de moviments, posa a les màquines Boy per davant de les màquines electromecànica (tot elèctric) quant a prestacions i consums reduïts, a més de tenir un cost inferior.

Una menor potència instal·lada, menor cost inicial i del recanvi, menor desgast dels components i amb resultats d'estalvi energètic de fins a un 50%, una major precisió i una major dinàmica. Gran capacitat d'integració de perifèrics per crear illes automatitzades de producció, utilitzant un interfície VNC, robots operats a través del control de la màquina, amb les posicions i velocitats del robot introduïts a través de la visualització dels programes memoritzats de cada motlle, gràcies a l'avançat sistema de control Alpha control, amb pantalla multitáctil (similar als sistemes de comunicació actuals en els quals es passen pàgines lliscant un dit sobre la pantalla, s'obre zoom separant 2 dits sobre la pantalla, etc.) amb les màximes garanties de funcionalitat duradora sense necessitat de recalibración de la pantalla i superfície protegida de danys amb un cristall de seguretat.

Les màquines Boy destaquen per les seves dimensions compactes i el seu estalvi energètic
Les màquines Boy destaquen per les seves dimensions compactes i el seu estalvi energètic.

Nova Frigo (Hall 10, B50)

Nova Frigo, signatura pionera en el disseny i fabricació de refrigeradors industrials especialment creats per a la indústria de transformació del plàstic, presenta en la K 2013 la seva àmplia gamma d'equips de refrigeració per aigua, condensats per aire i per aigua, atemperadores de motlle per aigua i oli, aero enfriadores, i el revolucionari sistema Sigma, amb capacitat de proporcionar aigua calenta i freda des d'un mateix equip ja diferents temperatures, per les més diverses aplicacions. La sèrie Sigma són unitats monobloque, totalment autònomes amb un circuit hidràulic complet, dipòsit intern presurizado i electrobomba de circulació. Aquests refrigeradors estan dotats d'evaporador i condensador a plaques que, gràcies a la seva sobredimensionamiento permeten al compressor treballar en condicions òptimes d'alt rendiment i baix consum energètic, fins i tot en condicions extremes de treball. La particular concepció tècnica d'aquest equip, absolutament silenciós i condensat per aigua, contribueix a millorar l'ambient de treball, atès que no existeix contaminació acústica ni emissió de calor o corrents d'aire.
Sèrie Sigma de refrigeradors industrials de Nova Frigo
Sèrie Sigma de refrigeradors industrials de Nova Frigo.
Alguna cosa nou, a més de generar aigua freda per a refrigeració, l'equip és capaç de proporcionar aigua calenta per temperar motlles, fins a 90 °C. Segons les diferents versions i configuracions dels models Sigma de Nova Frigo, es pot disposar d'1 circuit d'aigua freda o 1 circuit d'aigua freda (des de -5 °C.) més un segon circuit d'aigua freda/calenta (des de -5 °C fins a 90 °C.) totalment independents en regulació i control fins a l'equip més sofisticat que proporciona 2 circuits d'aigua freda/calenta (de -5 a 90 °C.), també amb control i gestió absolutament independents un d'un altre. Paral·lelament, de cadascun dels tipus existeixen diferents models quant a potència de refrigeració i atemperación.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    03/09/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    30/07/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis