Haver & Boecker Ibérica, S.L.U. - Ensacadores

Haver & Boecker Haver Roto Classic

Ensacadoras: de disseny modular

Fotografia de Ensacadoras
L'Haver Trencat Classic d'Haver & Boecker uneix anys d'experiència, tecnologia innovadora i requeriments del mercat.

El disseny compacte de l'Haver Trencat Classic proporciona un fàcil accés als elements a mantenir. Únicament uns pocs passos són necessaris per dur a terme el manteniment de les peces sotmeses a desgast d'una manera fàcil i ràpid. Això redueix el temps per parades de manteniment i augmenta el rendiment de la planta d'ensacat. El seu perímetre optimitzat redueix els costos de transport de maquinària així com els costos d'espai en planta.

El disseny modular de l'Haver Trencat Classic ofereix el màxim en flexibilitat i així pot respondre exactament als requeriments individuals de cada client.

El desensamblaje dels mòduls pot ser dut a terme pels clients sense problemes.

Els sistemes de ventilació han estat optimitzats amb un consum mínim d'energia i un baix índex d'emissió de pols.

El mòdul d'ompliment conté tots els components necessaris per al sistema d'ompliment. Pot ser descrit com una ensacadora d'una boca gairebé totalment funcional, configurable en seqüències de 4 a 12 boques. A través de l'extensió específica de components, es poden satisfer fàcilment els requeriments dels productes a ensacar i dels sacs a utilitzar.

La família Haver Trencat Classic comença a partir de 4 boques i acaba amb el disseny d'altes prestacions de 16 boques. L'ampli rang del producte ofereix una solució ideal per a cada projecte amb una gran flexibilitat.

Amb el disseny modular la màquina pot créixer constantment depenent dels requeriments de la companyia.

Existeixen dos tipus de mòduls disponibles: el Rotocem i el Rotoseal. En el primer entra en joc un descargador automàtic, fent innecessària la silleta porta sacs. El segon mòdul ofereix diversos equipaments possibles depenent de les seves necessitats. En aquest cas el sac de vàlvula se segella mitjançant el sistema d'ultrasò que tanca la boca, d'aquesta manera s'aconsegueix el més alt estàndard de neteja de sac.