Haver & Boecker Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Haver & Boecker Ibérica, S.L.U.
Plaza Tetuán 40, 2ª Planta
08010 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932476190   +34‑677454700  
🖷:  +34‑932476191
w:  www.haver.es
Solucions d'ensacat i envasat per a indústries tan diverses com la indústria del ciment, química, agro-alimentària, minerals o materials de la construcció, entre unes altres. Sistemes de pesat, ensacat-envasat i processament de materials, des de l'emmagatzematge fins al paletizado final

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Haver & Boecker Ibérica, S.L.U.

HAVER & BOECKER és una empresa familiar mitjana amb seu central en Oelde, Westfàlia, Alemanya. Sota el paraigua d'HAVER & BOECKER OHG es troben els seus dues grans divisions, Maquinària i Tela Metàl·lica. Conjuntament amb altres 50 filials en els 5 continents conformen el Grup HAVER amb més de 2.700 empleats i 150 representants.
La Divisió de Maquinària s'especialitza en tecnologia d'ensacat i pesat. Desenvolupa, produeix i comercialitza sistemes i plantes d'ompliment i processament de material a orri de qualsevol tipus. El rang de productes inclou ensacadoras i sistemes de càrrega per a productes en pols i granulados, ensacadoras per a productes agro-alimentaris, així com estacions d'ompliment i línies completes d'ompliment per a productes líquids i pastosos. La gamma de productes és ampliada amb sedassos, sistemes de rentat d'àrids, línies completes de paletizado, agitadors, mescladors, unitats de paletizado i sistemes de càrrega i descàrrega de camions i vaixells.
La Divisió de Teles Metàl·liques produeix malla metàl·lica i la processa en productes d'enginyeria per garbellat i filtrat en la indústria química, plàstica, automoció, electrònica, agro-alimentària, així coma en aplicacions de projectes d'arquitectura i tamisos d'anàlisis.

Marques del Grup Haver:
BHEN+BATS: Solucions d'ensacat per a la indústria alimentària
FEIGE FILLING: Solucions per a l'ompliment de líquids i pastosos.
SOMMER: Solucions de barrejat per a tractament i envasat.
NEWTEC BAG PALLETIZING: Solucions automàtiques per a final de línia (paletizado)
IBAU HAMBURG: Solucions per a l'emmagatzematge i manipulació de sòlids.
HAVER & TYLER: Solucions de garbellat, rentat i classificació d'àrids.