Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barcelona acogerá un nuevo salón internacional dedicado a los productos del mar

Barcelona acollirà un nou saló internacional dedicat als productes del mar

05/09/2011

5 de setembre de 2011

Fira de Barcelona celebrarà a la tardor de 2012 un nou saló. Seafood Barcelona replicarà a la capital catalana la fira més important del món en el sector de la comercialització de productes de pesca, l'European Seafood Exposition que se celebra cada any a Brussel·les. El projecte sorgeix de l'acord entre la companyia Alimentària Exhibitions –organitzadora, entre uns altres, del saló Alimentària– i el grup nord-americà Diversified Business Communications.

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Mitjà Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, va celebrar divendres passat que Catalunya i Barcelona acullin en 2012 la reconeguda fira Seafood, un dels esdeveniments més importants per a la indústria agroalimentària i pesquera a nivell internacional, i va voler posar de manifest que “amb la notícia que Seafood arriba a Barcelona, Cataluñaa i Barcelona tornen a ser una vegada més un pol d'atracció internacional per al potencial econòmic del sector agroalimentari”.

La primera edició de Seafood Barcelona tindrà lloc a la tardor de 2012 en Fira de Barcelona i la seva celebració serà anual. L'acord és fruit de llargues negociacions i gestions dutes a terme durant els últims mesos amb l'objectiu de “aconseguir un acord consistent que derivi en un projecte sòlid i amb vocació de futur”, afirma J. Antonio Valls, director general adjunt d'Alimentària Exhibitions i també director del saló Alimentària. Valls, que ha gestionat la negociació amb Diversified des d'Alimentària Exibitions, es mostra convençut que Barcelona és “la plaça idònia per a la celebració d'una fira que ha de reunir a tots els agents de la indústria manufacturera de productes del mar i afins”.

Per a Mary Larkin, vicepresidenta de Diversified Business Communications, “Seafood Barcelona ofereix una nova oportunitat perquè compradors i venedors de productes del mar aconsegueixin l'important mercat que suposa Espanya i el sud d'Europa. Al costat de l'European Seafood Exposition, que celebra el seu vintè aniversari a Brussel·les en 2012, la Seafood espanyola posarà a l'abast d'operadors domèstics i internacionals el mercat sectorial del sud d'Europa”.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Foodtech Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    03/09/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    30/07/2024

Enllaços destacats

SIAL FranceAUTÉNTICA 2024Forum Cárnico 2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis