Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La higiene en la manipulación de la industria alimentaria
Joan Anglada Juanola llança un model de rentadora de guants de malla

La higiene en la manipulació de la indústria alimentària

Redacció Interempreses10/06/2008

10 juny 2008

"Renta i desinfecta amb total garantia en 15 segons i amb els guants posats". Es tracta d'GuantNet JA-1, una màquina que, segons el seu fabricant, Joan Anglada Juanola, "allarga el doble la vida i durada dels guants de malla, evitant el seu deteriorament prematur".
Rentadora de guants de malla GuantNet JA-1 doble
Rentadora de guants de malla GuantNet JA-1 doble.

La rentadora de guants de malla GuantNet JA-1, de la signatura Joan Anglada Juanola, està especialment dissenyada per a la higiene en la manipulació de la indústria alimentària. Es tracta d'una màquina "còmoda, pràctica i ràpida, sense cap perill per a les mans de l'usuari".

Segons explica la companyia, el model GuantNet JA-1 estalvia temps, ja que no cal treure's el guant en el torn de treball per a rentar-lo. En finalitzar la jornada, el guant es renta i es guarda asèpticament per al proper torn. A més, el guant surt de la rentadora sense esquitxar aigua, a punt per treballar. La rentadora, certificada per laboratori microbiològic independent, allarga el doble la vida i durada dels guants, evitant el seu deteriorament prematur.

Estalvia temps, aigua i detergent

La màquina, disponible en versió simple o doble, funciona mitjançant un sofisticat mecanisme que elimina la matèria orgànica a través d'aigua tèbia i un formulat químic especial registrat que desinfecta i desengreixa. Entre els seus avantatges, destaca el fet que sigui còmoda i fàcil d'instal lar, d'usar, de mantenir i de netejar. A més, afirma el seu constructor, és ràpida, ja que renta, desengreixa i desinfecta en 15 segons, "estalviant temps, aigua i detergent". Amb ella, els guants duren el doble.

La màquina &quote;renta i desinfecta en 15 segons i amb els guants posats&quote;
La màquina "renta i desinfecta en 15 segons i amb els guants posats".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Envasadora al vacío de carga y descarga automática  EVC-A-30

    Envasadora al vacío de carga y descarga automática EVC-A-30

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria alimentaria

    08/10/2024

  • Newsletter Industria alimentaria

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAWA Show2beSIAL France

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis