Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fórmula especial para fuelles de conexiones de cable aislantes
Tyco Electronics utilitza la línia d'extrusió de tub de KraussMaffei

Fórmula especial per manxes de connexions de cable aïllants

Redacció PU27/01/2010

27 gener 2010

Tyco Electronics és un dels proveïdors principals de components electrònics d'enginyeria, infraestructura de xarxes i sistemes sense fil. Un dels productes que fabriquen a la seva planta de Ottobrunn, Alemanya, és la manxa per a connexions de cable aïllants. Des de mitjans de juny de 2009, ha estat produint en una línia d'extrusió de canonada KraussMaffei Berstorff , representada per Coscollola a Espanya, especialment equipada segons les seves necessitats.

Els tubs es solien produir en una màquina que Tyco Electronics havia dissenyat específicament per a aquest propòsit. Quan va arribar el moment de substituir la màquina, la companyia va cedir totalment el projecte per a la línia completa a KraussMaffei Berstorff.

Aquesta nova línia va haver d'integrar el capçal de barreja especial de 3 capes que Tyco havia desenvolupat.

La línia està composta per dos extrusores mono-cargol, una KME 45-36 B / R i una KME 60-36 B / R, i una extrusora de cautxú Vac GE 90K x 24D

Solució personalitzada

Des de juny de 2009, Tyco Electronics ha estat produint aquests maniguets en aquesta nova línia d'extrusió de canonades específica de KraussMaffei Berstorff, completa amb un tanc de buit i bany d'aspersió.

La línia està composta per dos extrusores mono-cargol, una KME 45-36 B / R i una KME 60-36 B / R, i una extrusora de cautxú Vac GE 90K x 24D.

Línia de Extrusió de KraussMaffei Berstorff amb dos extrusores mono-cargol KME 60-36 B / R i KME 45-36 B / R...
Línia de Extrusió de KraussMaffei Berstorff amb dos extrusores mono-cargol KME 60-36 B / R i KME 45-36 B / R, i una extrusora de cautxú Vac GE 90K x 24D.
Tots els components crítics del sistema, incloent l'extrusora de cautxú, es van integrar en un sistema de control C5. La canonada produïda en la línia té una capa interior d'aïllament d'elastòmer, una capa mitjana aïllant i una capa externa també termoretràctil amb conducció elèctrica. Després de l'extrusió, es porta a terme el reticulat dels tubs on es tensen radialment al voltant de fins aproximadament 4 vegades la seva grandària.

En aquest camp, els tubs es col·loquen sobre una connexió de cable i s'escalfen. La calor provoca que la capa exterior i la mitjana es contreguin al mateix temps, modelant el tub al voltant de les estructures que necessiten revestir-per produir un aïllament perfecte.

Tots els materials utilitzats en els tubs són materials desenvolupats específicament per Tyco Electronics.

La línia d'extrusió està actualment operant a Ottobrunn, Alemanya, oferint l'habitual nivell d'alta qualitat KraussMaffei Berstorff i amb un resultat que ha permès garantir la disponibilitat en un 98% segons les especificacions de Tyco Electronics.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis