Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las ventajas del espumado físico en la inyección
MuCell escurça cicles, redueix la pressió de tancament, estalvia material i millora la precisió dimensional

Els avantatges del escumat físic en la injecció

Redacció PU15/04/2003

INJECCIÓ

En la fabricació de peces de material sintètic tècnic es posen especialment de manifest els avantatges del procediment MuCell. A aquest resultat va arribar la companyia Schröder Kunststofftechnik GmbH , de Kierspe (Alemanya), en l'emmotllament per injecció d'un component de polibutilenotereftalato (PBT) amb el procediment MuCell.
Tant les màquines de la sèrie C com de la sèrie MC...
Tant les màquines de la sèrie C com de la sèrie MC, així com les màquines Decoform de Krauss-Maffei poden ser equipades amb la innovadora tecnologia MuCell
El component d'aquesta empresa alemanya és fabricat ràpidament en una màquina d'emmotllament per injecció KM 175/1000 C2 + de Krauss-Maffei, i aplicat en el sistema de bloqueig de portes dels automòbils.

En el procediment d'escumeig MuCell s'empren com a agent expansiu el nitrogen (N 2) o el diòxid de carboni (CO2). El gas és liquat a alta pressió i injectat en la massa fosa a l'interior del cilindre de la unitat plastificadora. Amb la caiguda de pressió que té lloc en ser injectat, l'agent expansiu recupera el seu estat gasós i escuma d'aquesta manera el material plàstic.

Gràcies a que les fases de postpresión i refredament són cada vegada més curtes, amb la tècnica MuCell es pot reduir el temps de durada dels cicles en més del 30 per cent en comparació amb la producció convencional. En certes circumstàncies, es renuncia del tot a la fase de postpresión, ja que les bombolles de gas a l'escuma microcel generen una pressió uniforme en tot el component, cosa que també passa en aquelles parts més allunyades del punt d'injecció. A més, el material es refreda en el motlle amb més rapidesa, ja que la pressió interna d'aquesta escuma pressiona el component contra la superfície del motlle, millorant així l'evacuació de la calor.

L'agent expansiu redueix la viscositat de la massa fosa, de manera que es redueix la pressió de tancament o s'incrementa la velocitat d'injecció. A més, el material pot ser tractat a temperatures inferiors del cilindre i dels motlles, a causa de la menor viscositat de la massa fosa. Això escurça addicionalment els temps de refredament.

Mitjançant l'escumat microcel es redueix el pes del component en comparació amb els components massissos. Sovint resulten factibles reduccions de pes superiors al 20 per cent. L'estalvi de material redueix els costos totals en els termoplàstics tècnics, a causa del preu relativament alt del material.

A això cal afegir que la compensació de pressió en l'escuma microcel impedeix que es produeixin fenòmens de contracció i tensions internes durant el refredament. Els components fabricats seguint aquest procediment presenten per això una bona precisió dimensional i una reduïda tendència a l'estiratge.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis