Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La filial de Battenfeld cumple 25 años en la Península Ibérica
La compra per part de Wittmann de l'empresa Battenfeld assegura un futur prometedor

La filial de Battenfeld compleix 25 anys a la Península Ibèrica

02/07/2008
La marca Battenfeld s'ha vist embolicada, en els últims temps, en una sèrie d'esdeveniments que finalment, van desembocar en la sortida de les diverses divisions de Battenfeld del grup SMS. La compra el passat mes d'abril de Battenfeld Injection Moulding per part de Wittmann, aclareix el futur panorama i coincideix amb el 25 aniversari de la filial de Battenfeld, un clàssic en el mercat espanyol. Jordi Farrés, com a Director Gerent de Wittmann Espanya assumeix des d'aquest moment la direcció de la nova filial Wittmann-Battenfeld a la Península Ibèrica.
Jordi Farrés, director gerent de Wittmann Espanya, assumeix la direcció de la nova filial Wittmann-Battenfeld a la Península Ibèrica...
Jordi Farrés, director gerent de Wittmann Espanya, assumeix la direcció de la nova filial Wittmann-Battenfeld a la Península Ibèrica.
Coincidint amb la compra per part de Wittmann, la divisió de Battenfeld a Espanya celebra aquest any 2008 el seu 25 aniversari com a proveïdor de màquines d'injecció, automatitzacions i innovacions tecnològiques.

Aprofitant aquesta nova etapa, Wittmann-Battenfeld ha volgut convidar els seus clients als anomenats 'Battenfeld Competence Days', que es van celebrar a la seva seu social austríaca en Kottingbrunn, durant els dies 4, 5 i 6 de juny del present any.

Amb la incorporació de Battenfeld a l'organització Wittmann, s'inicia una nova etapa que permetrà establir noves sinergies amb el mercat, assegurant un creixent desenvolupament en innovacions tecnològiques, garantint un permanent servei als seus clients i oferint una solució totalment global per als projectes.

Aquestes jornades, que van comptar amb una gran participació de clients, van servir per posar de manifest la competència de Wittmann-Battenfeld en la fabricació de màquines i sistemes tecnològics per a l'emmotllament per injecció, la seva àmplia gamma d'aplicacions en els diversos processos i els seus nous serveis en l'àrea de l'assessorament a clients, inclosa la formació.

Nombrós públic va acudir als 'Battenfeld Competence Days'
Nombrós públic va acudir als 'Battenfeld Competence Days'.

Wittmann: Nou propietari de Battenfeld des abril 2008

Com és sabut, el passat 1 d'abril de 2008 es va fer pública la notícia: la companyia austríaca Wittmann va fer oficial l'adquisició de Battenfeld Kunststoffmaschinen Gesellschaft mbH, especialitzada en la fabricació d'injectores. La seu central i la planta de producció a Kottingbrunn, Àustria, la xarxa de vendes mundial, l'empresa alemanya de servei al client i la unitat de servei, abans independent, pertanyen ara a Wittmann.

El grup Wittmann està especialitzat en la fabricació de la més completa gamma de perifèrics, que inclouen robots i equips d'automatització, alimentació centralitzada de materials plàstics, equips de deshumidificació, temperadors de motlles, reguladors de cabal, dosificadors, molins i trituradors tècnics.

Amb la incorporació de Battenfeld, Wittmann es defineix com l'únic grup del món amb capacitat per oferir una gamma de productes i serveis totalment integrada en el sector de la transformació de plàstics.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

  • Newsletter Plástico

    26/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iTechsolidsEnfriadoras Inteco, S.L.U.AECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis