Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ati System presenta sus nuevos periféricos
A més de vendre maquinària d'injecció de plàstics i material perifèric, també se centra en reparació de maquinària i venda de màquines de segona mà

Ati System presenta els seus nous perifèrics

18/06/2008
A continuació, Ati System (Assistència Tècnica de Injectores i Sistemes d'Automatització SL) que actualment ha afegit nous serveis com la venda de maquinària d'injecció de plàstics i material perifèric, presenta una sèrie dels seus productes perifèrics.

Carrusel d'acumulació de peces

Carrusel per a la càrrega automàtica de peces en bosses o caixes, dotada de central de gestió per l'ordre de rotació del sistema dotat de connexió a la màquina o independent amb un màxim de 12 divisions.

El sistema permet la recollida automàtica de la seva producció, permetent una menor necessitat d'obra en el control del procés.

Imagen

Cinta transportadora amb dipòsit d'aigua

Cinta transportadora amb caiguda en dipòsit d'aigua que permet escurçar els temps de refredament sense necessitat de recollir les peces en el fons del dipòsit.

Imagen

Separador de colades

Separador de colades a velocitat variable mitjançant reductor, equipat amb cinta transportadora amb separadors de paletes o rulo per a la separació de peces. També hi ha el separador de colades en estructura atubular, ideal per a la separació de colades de peces, muntat en línia amb la sortida de peces de la injectora precisa d'una cinta de transport per a la seva càrrega. La unitat separadora giratòria està disponible amb rulos o mantell foradat amb diàmetres a definir.

foto

Empreses o entitats relacionades

ATISystem

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    17/10/2024

  • Newsletter Plástico

    10/10/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberTechsolidsAECQ

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis