Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Manipulación de material para extrusión de tubos de alta calidad
Koch-Technik subministra a Linhardt un sistema de complet d'alimentació de gransa

Manipulació de material per a extrusió de tubs d'alta qualitat

Redacció PU 16/06/2008
En el marc d'expansió de producció, Werner Koch Maschinentechnik GmbH, representat per Helmut Roegele , ha renovat completament la línia d'alimentació de gransa per Linhardt Metallwarenfabrik GmbH & Co KG en Hambrücken. La nova instal lació centralitzada d'alimentació amb visualització del procés uneix les sitges externs i interns usant el sistema patentat de gestió de material Navigator amb sistemes de dosificació i barrejat en màquines d'extrusió.
Cada any, a la fàbrica de Hambrücken, uns 330 empleats produeixen milions de tubs d'alta qualitat i una quantitat similar de diversos tancaments per a la indústria cosmètica i farmacèutica. Mitjanes empreses reconegudes i grans grups internacionals són aprovisionades per la fàbrica de Hambrücken. L'empresa, que va començar la seva activitat comercial a 1947, segueix una política de satisfacció als seus clients amb productes i serveis de la més alta qualitat. Per tal de ser capaç de mantenir aquesta filosofia i fer front a la creixent demanda de la indústria cosmètica, es va ampliar la instal lació actual d'alimentació de 5 línies d'extrusió per 5 extrusores principals i co-extrusores addicionals. Els tubs es produeixen amb diversos components bàsics, unint-se al procés d'extrusió en si, diferents processos de manipulació posterior, perquè finalment els tubs acabats, impresos, segellats i proveïts de tancament puguin ser embalats.
Dos sistemes de gestió de material automàtics del tipus Navigator, instal·lats un sobre l'altre per raons d'espai...
Dos sistemes de gestió de material automàtics del tipus Navigator, instal·lats un sobre l'altre per raons d'espai. garanteixen un òptim flux de material en Linhardt.

La manipulació de gransa és especialment important en extrusió. D'una banda, el material ha de ser afegit sempre en proporcions correctes i de l'altra, qualsevol trencament del flux de material té com a conseqüència llarg temps de posada en marxa i elevats costos. El material a la nova instal lació d'alimentació en Hambrücken actualment és transportat des de tres sitges externs a través de canonades d'alimentació al sistema d'alimentació automàtic Koch, Navigator. El Navigator, amb les seves 20 línies de material i màquines, reconcilia el material necessari amb la quantitat requerida per la màquina, realitza l'alimentació i neteja completament la intersecció de forma automàtica. Així s'assegura que en el pròxim transport no accedeixi a la màquina ni material incorrecte ni pols. Per a petites quantitats o materials no emmagatzemats en sitges, es poden alimentar fins a 5 materials addicionals des contenidors. Si Linhardt necessités materials o màquines addicionals en el futur, el Navigator podria ser fàcilment ampliable fins a un màxim de 24 materials i línies de màquina.

Barrejar i dosificar directament a la màquina

Les extrusores transformen per regla dos components principals i fins a dos components secundaris, els quals són dosificats als mescladors de càrrega usant les unitats de dosificació Koch. En aquest cas, la barreja es produeix directament a la zona d'entrada de material de les línies d'extrusió. Una de les 5 línies d'extrusió està composta de dues extrusores principals i dos co-extrusores per a components secundaris, on es produeixen tubs multi capa. L'ajust i la gestió de receptes i tots els paràmetres de processos importants per a la dosificació i sistema de barrejat són assumits per una unitat de control MCM de Koch. Aquesta unitat de control de fàcil maneig té a més memòria per a 100 receptes i un mòdul de calibratge que calcula el temps de dosificació automàticament després del pesat. L'usuari simplement entra els percentatges i el control MCM calcula els temps de dosificació necessaris de forma automàtica.

Sistemes de mescla i dosificació Koch barregen fins a quatre components en mescladors de càrregues directament a la zona d'entrada de material de les...
Sistemes de mescla i dosificació Koch barregen fins a quatre components en mescladors de càrregues directament a la zona d'entrada de material de les noves línies d'extrusió.

Procés de fabricació transparent

Actualment les conseqüències d'una qualitat defectuosa comporten riscos d'elevat cost en tots els sectors de la indústria. Per aquest motiu, els temes qualitat del producte i la seva traçabilitat estan cada vegada més presents en les empreses fabricants. Per tal de garantir un control sense fissures del procés de producció de Linhardt, s'ha incorporat al sistema central d'alimentació una visualització de procés. Amb aquest sistema de visualització (també de Koch) és possible controlar tot el sistema d'alimentació de material via PC. Els equips existents es van integrar completament en el nou sistema. El sistema de visualització facilita a l'usuari accés a totes les fonts d'informació al llarg del procés i les àrees de back office.

La representació gràfica de tot el procés en temps real permet seguir i documentar el procés de fabricació des del sitja extern al mesclador. Tots els paràmetres rellevants, com a temps d'alimentació, ubicació del material en les estacions Navigator o receptes en els mescladors poden ser ajustats, revisats i controlats amb aquest sistema.

Condicions de sales netes per a productes sensibles

A la fàbrica de Hambrücken, el buit necessari per transportar la gransa està assegurat mitjançant dues bombes de buit rotatives, cadascuna de 7,5 kW. Fins a 350 kg de material per hora poden ser transportats sobre una distància de fins a 100 m. Les bombes de buit, amb apropiades seccions de potència i colzes, proporcionen un acurat transport del material, evitant així la formació de cabells d'àngel. El sistema d'alimentació central funciona alternant amb una bomba de reserva, que també està connectada al sistema. Una bomba de reserva pot així aprovisionar ambdós sistemes amb buit.

Davant de la bomba de buit es troba un filtre de seguretat, que elimina totes les impureses més grans de 2 im, de manera que la instal lació compleix amb els requeriments més exigents de neteja, sense necessitat de contractar mesures addicionals.

Pre-mesclador del tipus Gx7 per fins a quatre estacions de dosificat amb control d'unitat MCM
Pre-mesclador del tipus Gx7 per fins a quatre estacions de dosificat amb control d'unitat MCM.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis