Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel vende su máquina número 60.000

Engel ven la seva màquina nombre 60.000

04/07/2006

4 juliol 2006

El 23 de març de 2006, el fabricant austríac d'injectores, Engel Àustria GmbH, representada a Espanya per Helmut Roegele, va celebrar una important data en la seva història corporativa: la venda de la seva màquina número 60.000 a l'empresa holandesa Kellpla bv, un injectable per tercers ubicat a Venlo. La màquina en qüestió va ser el model elèctric Engel Victory 740/200, també anomenada híbrida, amb una unitat de tancament hidràulic sense columnes i unitat d'injecció totalment elèctrica de les sèries Engel E-motion. Aquesta nova injectora Engel ja es troba en servei a Kellpla i actualment s'utilitza per a la producció de peces de precisió per a conductes per a cables de fibra òptica.
La primera injectora d'Engel que va comprar Kellpla el 1958 va ser també la primera màquina que Engel exportar. La transacció la van portar a terme els respectius fundadors de les dues companyies: Theo Kelleners, el pare d'actual propietari de Kellpla i Ludwig Engel.
Theo Kelleners va ser un dels pioners en la transformació de plàstics als Països Baixos. Per a l'adquisició de la segona injectora que va comprar durant la seva trajectòria professional ha confiat Engel, a partir d'un anunci publicat en un diari alemany. Aquella vegada, la venda d'aquesta màquina també va resultar una data assenyalada, ja que va resultar la primera vegada que Engel exportava un dels seus productes. Com a curiositat, la injectora va ser transportada en un carro tirat per cavalls. A partir d'aquest moment fins avui dia, Kellpla s'ha dedicat a la injecció per a tercers. La companyia opera amb 46 injectores Engel amb forces de tancament entre 250 i 6.500 kN.
"Només els productes innovadors assegurar la futura supervivència dels transformadors de plàstic a Europa occidental. I per això, necessitem màquines innovadores. Engel sempre ens ha proveït d'aquestes màquines en el passat, i podem assumir amb seguretat que ho seguirà fent en el futur ", va dir Hi ha Kelleners en el discurs de tancament de la cerimònia celebrada per la venda de la màquina número 60.000.
Celebració per la venda de la injectora número 60.000
Celebració per la venda de la injectora número 60.000.
La primera injectora Engel adquirida el 1958 va ser transportada en carro tirat per un cavall
La primera injectora Engel adquirida el 1958 va ser transportada en carro tirat per un cavall.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis