Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Texturizado láser de piezas y moldes
El làser pot administrar fàcilment múltiples capes de textura

Texturizado làser de peces i motlles

Gerard Vergés, director de Agie Charmilles

05/03/2014

Les solucions de mecanitzat làser estan obrint nous camins en el texturizado directe de peces i motlles, i la seva versatilitat s'estén per la seva capacitat de substitució del conegut processo de texturizado químic tradicional. A causa que el làser pot administrar fàcilment múltiples capes de textura i és fàcil i ràpidament reposicionable, ofereix clars avantatges tant per a l'eliminació de la màscara com a part del procés d'atac químic.

Imagen

La tecnologia làser es pot utilitzar bé com una solució directa de texturización làser, (la màquina pot eliminar el material en, per exemple, 10 a 150 capes, relacionats amb el propi patró de la textura), o bé com a complement de l'atac químic. Aquesta tecnologia pot eliminar ràpidament la màscara protectora sobre un nombre de capes impossibles d'aconseguir avui dia a causa de la superposició manual de les capes de màscara.

La tecnologia làser de fibra de Ytterbium desenvolupada per Agie Charmilles, amb potències laser de 20, 50 i 100 W, té un eficiència energètica del 30% superior enfront de l'1,5% i 2% dels tradicionals laser de llum YAG. Si es comparen ambdues tecnologies làser es pot observar que la tecnologia làser Ytterbium proporciona:

  • Estalvio de costos de no substitució dels llums
  • Temps de vida de més de 100.000 hores en làsers de fibra vs llums.
  • Grandària de punt fix i el perfil de terreny en tots els nivells
  • Sense necessitat de manteniment.
Imagen

La tecnologia làser s'inicia amb una imatge digital d'alta qualitat, basat en un arxiu de mapa de bits/escala de grisos digital que l'usuari ha creat en Photoshop o derivat d'una superfície natural mitjançant enginyeria inversa per mitjà d'escàner 3D.

El paquet de programari inclòs en les màquines, compartit amb el portafolio d'Agie Charmilles de làser, permet combinar una peça de treball virtual amb una textura virtual i una vista prèvia del disseny final, per la qual cosa s'eliminen les conjectures i el que veus en pantalla és el que obtens. A més, la nostra solució de cartografia intel·ligent gestiona la textura a l'atzar i se superposen per donar continuïtat del seu disseny quan s'aplica al producte final.

El resultat: les possibilitats inigualables per al disseny de la peça, una nova dimensió en la creativitat i la diferenciació en una àmplia varietat de materials incloent l'alumini d'acer, carbur, coure, grafit i ceràmica.

El paquet de programari inclou un programari CAM Rhinoceros CAD i per a la importació d'arxius bàsica.

Imagen

Modificació de geometria

La tecnologia làser de 5 eixos es podria gestionar amb GFAC – Làser CAM 3D de geometries 3D en format 3D i amb GFAC – Làser Dissenyo 3D (texturizado), de geometries 3D en format 3D amb ‘capabilitie texuring’.

Imagen

Creació de patrons de textura

  1. Textures escanejades amb l'escàner 3D: Aquest és el millor enfocament de la resolució lateral 20 micres i de la profunditat d'1 micra es pot aconseguir. El format de sortida pot ser l'escala de grises de 8 bits o STL
  2. Textura feta amb Photoshop o programari equivalent: Això també és una bona manera de fer textures en escala de grises de 8 bits sense límits del disseny
  3. Textura construïda amb un sistema CAD 3D: Quan és una forma geomètrica la millor manera és fer en una superfície 2D una construcció 3D, un exemple de construcció 3D serien piràmides, mitges esferes, cons, logotips, etc.
foto

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    17/10/2024

  • Newsletter Plástico

    10/10/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iAECQTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis