Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Wittmann colabora con el nuevo Tein Centro Tecnológico del Plástico

Wittmann col·labora amb el nou tein Centre Tecnològic del Plàstic

17/11/2005

17 novembre 2005

La companyia Wittmann , subministrador d'equips perifèrics per a la indústria de plàstics, col·labora amb el nou tein Centre Tecnològic del Plàstic amb l'objectiu representar les més avançades tecnologies en els processos de transformació de plàstics. Per la seva banda, Wittmann manté amb el centre la responsabilitat d'acostar al sector els beneficis dels nous desenvolupaments i innovacions tecnològiques, dissenyades des d'unes perspectives reals, tant de les necessitats com de les tendències actuals del mercat.
El projecte ha inclòs el subministrament de l'última generació de robots d'alta velocitat i lliure programació amb entorn gràfic per a màquines petites i mitjanes, així com robots de gran capacitat de càrrega per a màquines de gran tonatge.
En aquest mateix apartat, s'han subministrat les últimes tecnologies en equips de termoregulació mitjançant aigua fins a 160 º C, de gran capacitat de calefacció i una precisió de regulació de + 0,5 º C.
foto

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    03/10/2024

  • Newsletter Plástico

    26/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.AECQPlastics & RubberTechsolids

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis