Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lámina impermeabilizante para cubiertas AlkorPlan

Làmina impermeabilitzant per a cobertes AlkorPlan

15/05/2005

Realitzada en PVC-P.

Renolit Ibérica ha desenvolupat la làmina termoplàstica de PVC-P AlkorPlan, impermeabilitzant i flexible especial per a cobertes que destaca per la seva gran resistència al inflat, a la putrescibilidad i l'envelliment i ofereix un alt nivell d'estanquitat, fins i tot sota deformació permanent.
Aquesta làmina, combinada amb perfils colaminados, fixacions, massilles, peces de desguàs, peces cantoneres, etc., Aconsegueix perfectes acabats estancs, especialment en cobertes planes, encara que també es poden utilitzar per realitzar cobertes inclinades. Per això, AlkorPlan s'utilitza en tot tipus de suport admissible en obres noves o de rehabilitació.
Entre les seves principals característiques, destaca la seva seguretat davant del foc, amb reacció al foc fins M2 a França, fins A2 a Bèlgica, resistència al foc exterior fins T30 / 1 i fins ENV 1187/1/2/3 i és autoextingible segons UNE 104305 . Amb unió sense ús de flama.

Pel que fa a l'estètica, aquesta làmina ofereix uniformitat de la coberta gràcies a la discreció dels recobriments, està disponible en una àmplia gamma de colors i s'adapta a les estructures de cobertes de tot tipus de formes.

D'altra banda, és permeable al vapor d'aigua, flexible i la seva esperança de vida, certificada pel British Board of Agreement, és superior a 25 anys.

Així mateix, en ser monocapa, les làmines AlkorPlan es diferències dels sistemes bicapes / multicapes especialment en el temps de posada en obra, un rotllo de 30 m 2 de AlkorPlan equival aproximadament a 6 (2x3) rotlles d'estanquitat bituminosa en bicapa. A més, una membrana AlkorPlan pesa fins a cinc vegades menys que les multicapes tradicionals segons la làmina.
AlkorPlan està disponible en tres sistemes: semiindependiente (AlkorPlan F), independent (AlkorPlan L) i en sistema d'adherència (AlkorPlan A).

En el primer cas, la membrana d'estanqueïtat està fixada mecànicament en l'element portant per un sistema de cargols i plaques i no hi ha limitacions en la inclinació de la coberta. Aquest sistema és ideal per a les cobertes autoprotegides inaccessibles, zones tècniques sobre tot tipus de suport o en obra nova o rehabilitació.

En el sistema independent en canvi, la membrana està situada sota el llastrat, per assegurar l'estanquitat, la protecció afegida basada en graveta, rajoles, etc. Aquest sistema s'utilitza per a l'estanquitat de les cobertes protegides, inaccessibles o accessibles per a vianants i zones tècniques.

Pel que fa al sistema en adherència, la membrana està unida al suport per cola total o parcial o per autoadhesivación. Aquest sistema està indicat per a l'estanquitat de les cobertes autoprotegides inaccessibles i zones tècniques quan el suport no permet la fixació mecànica o llastrat. La làmina es pot posar sobre una capa antiga de betum.