Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renolit incorpora a Carles Clavé Magrans como nuevo export manager

Renolit incorpora a Carles Clavé Magrans com a nou export manager

23/02/2012

23 de febrer de 2012

Renolit ha incorporat a Carles Clavé Magrans com a nou export manager de l'empresa productora de revestiments per a piscines Renolit Alkorplan. L'arribada de Clavé expressa la voluntat de reforçar l'equip i el servei en relació a la demanda dels mercats exteriors, on Renolit no posseeix una oficina pròpia.

Amb més de disset anys d'experiència en el sector de la piscina, tant a Espanya com a l'estranger, Carles Clavé es presenta com el responsable d'impulsar l'activitat exportadora de l'empresa i d'acompanyar-la en la seva marxa internacional.

Al llarg de la seva carrera, Clavé ha exercit múltiples responsabilitats relacionades amb la implementació d'operatives d'estratègia de negoci, innovació, consultoria comercial i internacionalització de diverses empreses.

Tot això, li ha preparat per assumir les tasques que -com export manager de Renolit Alkorplan- haurà d'exercir amb la finalitat d'oferir un servei atractiu i competitiu als mercats exteriors com Orient Mitjà i Amèrica del Sud.

Carles Clavé Magrans com a nou export manager de Renolit
Carles Clavé Magrans com a nou export manager de Renolit.

Empreses o entitats relacionades

Renolit Ibérica, S.A.