Terraco - Retroexcavadores per a tractors

Terraco TR-310

Retroexcavadora per minicargadores: amb una profunditat de 2,80 metres i 3,10 metres

Fotografia de Retroexcavadora per minicargadores
El departament R+D de Terraco, seguint la seva política d'aportar al mercat de maquinària els productes d'última generació ha dissenyat un concepte de retroexcavadora, per ser instal·lat en tots els models i marques de minicargadores. Això permet que la integració implemento-màquina es produeixi d'una manera més compensada ja que el disseny corbat del braç de la retroexcavadora, afavoreix notablement l'acostament de la càrrega al centre de gravetat de la màquina, la qual cosa es transmet en una major i millor estabilitat del conjunt màquina-retroexcavadora, sobretot tipus de terreny per irregular que aquest sigui. Precisament aquest disseny corbat del braç, permet que el braç d'excavació, juntament amb a cullera quedin situats en el seu interior, aportant una vegada el conjunt plegat una major visibilitat al conductor.

El nou disseny, facilita que l'abast de l'excavació sigui major, sense haver d'efectuar tants desplaçaments d'emplaçament, havent-se millorat sobre els actuals models, ja de reconegut prestigi, unes millores, principalment en la potència d'excavació, ja que les palanques i disseny de la cullera han estat profundament remodelats.

Aquest disseny de retroexcavadora, aquesta format per dos models diferents model TR-280 i TR-310, de 2,80 metres i 3,10 metres de profunditat d'excavació, respectivament.